Ben olaya farklı pencereden bakmak istiyorum... Rakibimiz Trabzonun bu hafta ve ondan sonraki haftadaki rakipleri adeta can çekişen rakipler. İlk önce Akhisar deplasmanına gidecekler. Bu maçın sonucunda eğer Akhisar mağlubiyet alırsa adeta havlu atacak diyebilirim. Fener karşısında ki oyunlarını bir nebze geliştirirlerse ve bize karşı oynadıkları gibi agresif olurlarsa ben açıkca söyleyeyim Akhisar puan yada puanlar alabilir. Buda Trabzonun puan kaybı demek. Daha sonraki hafta ise Orduspor gelecek Avni Akere.. Onlarında durumları vahim. Yine bize karşı iyi futbol oynamışlardı. Belkide galibiyeti kaçırmışlardı. Yine zor bir müsabaka olacak onlar için. Ters bir sonuç neden çıkmasın.
Bunu şu nedenle söylemek istiyorum. Trabzon zor iki maç sonunda bize karşı oynayacaklar. Biz ise Eskişehirden puansız gelsek bile olası Gençler galibiyeti ile hemen hemen küme düşme fişini çekmiş olacağız. Rahat bir karşılaşma olabilir kafa olarak. Ama Trabzon hem küme hemde kupaya odaklanacak. Neden olmasın.. Gol yemeden alacağımız bir galibiyet bize tur kapısını açabilir. Her türlü deplasmanda açılacak rakibimize gol atma şansı verecek.
Bunlar tabi ki varsayımlar. Tam terside olabilir. Ama desteğimizle dualarla inşallah finale çıkacağımıza inanıyorum. İşte o zaman... ''düşünemiyorum bile''