Cevap: Sivas'ın büyüklüğü stada yansımadı
BAŞKAN sonuna kadar haklı konuşuyor,sivassporumuzun büyüklüğünü stada yansıtamadık ,yalnız şunuda belirtmek lazım,ben sivasspor 2.lgden beri süperlige çıktığından beri,olimpiyat stadındaki tüm maçlara giden biri olarak konuşuyorum,en fazla taraftar karagümrük maçına gelmiştir,o günden sonra geçen sürede manisa maçı ve enson geçen haftaki ibb maçında kalabalık topladık,ben biraz daha taraftar gelir diye bekliyordum,olmadı,bustadda 3 büyükler ve ts taraftarı iyi doldurmuştur,sonrada sivasspor taraftarı doldurmuştur,bu sezon 3 büyüklerin taraftarlarınıda gördük,3 5 bin kişiye oynadılar,herbirinin 20 milyon taraftarı var ,istanbuldaki sivaslı diye saydığımız kişilerin çoğu sivasa düşman,sivaslılaradüşman bunu göz ardı etmemek lazım,sivasa küfredeceğiz olimpiyatta denilse o stad 60 bin kişi oluyor.istanbulda maxsimum 35 bin taraftarımız var ,bu maça gelenlerin tamamına yakını ,karagümrük,manisa ve diğer maçlara gelenler.değişken taraftar kitlesi değil,stada gelenlere ,radyo başında tvde sivassporun kazanmasını isteyen diğer taraftarlara teşekkür ederim.
|