Bizim ligde kalmamiz mucizelere bagli.Kayseri- Antep askini herkes bilir.Antep Kayseri´ye maci verir,aksi olursa mucize olur.Antalya´ninda Rize´ye karsi galip gelememesi lazim.Gecen yillarda yasadigimiz mucizeler bu yil tekkerrür edermi hic tahmin etmiyorum ama genede bekleyip görecegiz.
Bizi herkes cözdü forvetlerimizin becekriksiz oldugunu,rakip sabirla bekleyip Sivasspor topuyla tüfegiyle saldirirken acigini bulup kontra ile isimizi bitirebilirler.Kolay sari kart ve bencil futbolla biz zor mac kazaniriz.Birde Federasyon kansiz birini bu maca verirse iste o vakit isimiz cok daha zor...
Bu maçı Allahın izniyle yeneriz diyorum herkesi yenebilecek kapasitede futbol oynuyoruz konya top felan oynamadan maç kazandı çok üzüldük maç içerisinde yeterki geriye düşmeyelim büyük takımlarda dahil bizden puan alamayacaklardır fakat geriye düşünce bir panik havası acelecilik bize zarar veriyor ben sonuna kadar ümitliyim son iki maçtaki istekli oynumuzu sürdürelim yeterki
Kalede kova Setkus'u ramen kazanacağımız maç olacak hatta taraftar olmaması bizim için avantaj bile olabilir takımı stresten kurtarır takımın iki maç üst üste kazanabilsek çok şey bekliyorum bu takımdan
***Hocamız her maca 4 yeni değişikle cıkıyor oda takımı kotü yönde etkiliyor.ŞEŞO kesinlikle yedek bırakılmalı . Hasan kabze golcuysa neden dafansda oynuyor.tonlarca hata yapıyor.ileriye cıkışdada david in pozisyon almasını engelliyor.
Maçdan sonra Serdar Özkan için doping testi istemek lazım o kadar kuvvetlenmişki bugün Rize defansını dağıttı.2 golde de asisti var.Antalya çok iyi takım keza Rize de öyle ama biz nasıl yenmişiz hayret.
seyircisiz oynamak pekbirsey kaybettirmez bize yeterki takim oyununu oynayalim tabiki seyircinin vermis oldugu duyguve hisleri baska oluyor ama bizim seyircimiz bizi hep gammazliyor küfürün her cesidini yapmaktan cekinmeyen bir adi gurup varki bu hermac kendini gösteriyor buna bir carebulmak cok zor pasolig le buna care bulacagiz dediler malisef oda ise yaramadi is bizim iyi niyetli taraftarimiza düsüyor herkes yakinindaki küfürlere müdahale etmeli en azindan güvlige bildirmeli