Cevap: 2013-2014 Transferlerimizin değerlendirilme
futbolcuları değerlendirirken geçmişlerinden önce ne oynadıklarına bakmak lazım,sivassporun 3.ligde şampiyon olmasını sağlayan halil vanda yedekti sivas aldı gol kralı oldu bilmem anlatabildimmi?alınan oyuncuların hepside birbirinden kaliteli buna rengifo ve utakada dahil,mehdiyi seyretmeyen hakkındada konuşmamalı bana göre enaz atıf kalitesinde bir oyuncu,burhan ve aydın alabileceğimiz en iyi yerli saĞ VE sol açık oynayan oyuncular,cicinho biraz defansda kalırsa daha faydalı olacak fb maçında 3 gol onun bölgesinden yendi,utakanın bikaç hafta daha alışma zamanı var eneramo 8 hafta sonra anca oynadı umarım utakanın uyumu kısa sürer inşallah,rengifoyu kasımpaşa maçında seyrettim,sivassporda olması yada olmaması sivasın gücünden eksiltmez onunda zamana ihtiyacı olacak,utaka ve rafik sakatlanmadan kadroya gireceğini sanmıyorum,abdurrahmanda öyle cicinyoo sakat değilse oynamaz ,iyi bi yedek sadece ,eren yaşlı bana göre gereksizdi aydın geldiğine göre devre arası yollanabilir,ben burhan,cicinyo,costa,mehdi,raf ikin sivasspora çok büyük katkı yapacağına inanıyorum,helede utaka ve aydın da iyi oynarsa sivassporu izlemek büyük keyif olacaktır,hani bi söz varya [herboyayı boyadık fıstığımız yeşil kaldı ]bana göre en zayıf noktamız kale ve önlibero,kalede karcemarkas gibi yan toplarda gayet iyi kaleci olsa, önliberedo holmen gibi atiba gibi , n.diaye gibi elemanımız olsa şampiyonluk bile imkansız olmazdı,fb maçına takılmamak lazım bu maçtada çok kötü oynamadık yanlış taktik ve kişisel hatalarla yenildik,diğer anadolu takımlarından çok iyiyiz konya maçını ve kayseri maçını bidaha izlemenizi tavsiye ederim genel olarak transferlerin hepsinden ümütliyim ve mutluyum ,sivassporun hedefi sadece lig değil ,kupayı kazanmakda hedefler arasında oynamayanların çoğu kupada kendilerini gösterebilir
|