Hayırlı uğurlu olsun..Her ikiside güzel seçim..Yalnız antrenör konusunda ben eski SİVASSPOR'lu Ahat KÖMÜRLÜOĞLU hoca ( şu an Zaraspor'u çalıştırıyor ) konusunda ısrarlıyım..Ufku geniş futbol bilgisi çok iyi..Bi tanede bizden antrenör çıksın yaa nolurki..Yrdımcı hoca konusunda bu isim düşünülmeli
Murat Erdoğan sportif direktörlüğe getirilirse çok iyi olur.İki hırslı ve sempatik kişilik futbolcuların motivasyonunu da kolayca sağlayabilir.Şimdi sıra transferlerde iyi bir kadro kurarsak değmeyin taraftarın keyfine
Carlos'un Sivasspor'da birlikte gördev yapacağı isimler de belirlendi. Yardımcısı olarak Brezilyalı Cesar Domingos ile birlikte Türkiye'ye gelecek olan Carlos'un kaleci antrenörlüğünü Bülent Uygun döneminde Sivasspor'da görev yapan Murat Göksu ile Sefer Yılmaz yapacak. Sivasspor ayrıca bir dönem takımın formasını da giyen eski futbolcu Murat Erdoğan'ı ise sportif direktör olarak görevlendirdi.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
murat erdoğanın sportif direktörlüğe getirilmesi bu kulupdeki ahde vefayı vede içinde sivas sevgisi taşıyanların bu sevgiye verilen karşılığıdır.
bize bir adım gelene biz on adım geliriz.
pazartesi günü 4 eylülü bayram yerine çevirmeyede daha çok var gel pazartesi gel.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Murat Erdoğan sportif direktörlüğe getirilirse çok iyi olur.İki hırslı ve sempatik kişilik futbolcuların motivasyonunu da kolayca sağlayabilir.Şimdi sıra transferlerde iyi bir kadro kurarsak değmeyin taraftarın keyfine
Cok uyumlu olurlar bencede, ikiside KEL
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Has Sivas`li'a Teşekkür Ediyor...