Özellikle dış saha-2 formamız güzel olmuş. Senelerdir alışılagelmiş forma tasarımının dışına çıkmış vede milli takım forması gibi olmuş. Özellikle bu formayı sahada görmeyi istiyorum o zaman nasıl duracak bakalım...
Puma ve Nike gibi forma konusunda usta markalar dururken Adidas ile yıllarca standart formalar giymemiz çok saçma. Yeter artık diyorum! Aşağıda ki formalar anadolu takımlarının yeni çıkan formalarından seçtiğim bir kaç görüntü sadece. Bakın ve arada ki farkı görün.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
İç saha 1 ve Dış saha 1 güzel duruyor birde formalar store'ye geldiği zaman yakın çekim almak gerek.
Şu ana kadar bulunan sponsor Marka ve Aksa Elektrik olduğu bilgisini bir hafta önce öğrenmiştim ama zannedersem sözleşme henüz yapılmadı bir kaç gün içerisinde yapılabilir..
En güzeli dış saha 1 olmuş...
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Dostlar pazarda görsün. Sivasspor Kulübünü ciddiye almayan Adidas ve Kiğılı nalet olsun sizlere. Artık bizin bırakın diyorlar. Dış saha 2 forması değişmiş başka? Bırakın abi bu sene son zaten 5 yıllık anlaşma vardı. Bundan sonra direk puma ile anlaşılmalı.
Dış 1 ve 2 güzel yedek formasıda mavi forma yerine eklenmiş gerisini zaten pek beğenmedim siyah forma niye çıkıyor yav az değişik iç saha forması tasarlansaydı neyse SİVASSPOR AMBLEMİ Olan her şey güzeldir benim için fakat değişiklik olması daha güzel olur
Adidas bu tasarım işini bilmiyor malesef...