Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gencler-Sivassporumuz deplasman resımlerımı
Alt 21.10.2009, 08:59   #11
handsome5867
Yiğido

handsome5867 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 115 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 handsome5867 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Gencler-Sivassporumuz deplasman resımlerımı

heykelle aranız iyi bakıyorum da emre vermisşsin ayarı :d
handsome5867 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2009, 08:59   #12
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birde dikkatimi çekti kimin resmi varsa hepsi orjinal formayla çok güzel gerçek sivasspor taraftarlığı bu
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.10.2009, 09:13   #13
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu mactada üzülerek gördümdümki sivasspor taraftarından birlikten beraberlikten söz edilmesi boşuna emre kadeşim doğru söyledi ankaradaki gencler macında kısa süre hep beraber destek verdik biraz sonra baktımki zaten bir avuc taraftardık ikiye bölündük diğer taraftar gurubu her seferinde kendi guruplarının reklamını yapmakla meşguldü orda bile bir araya gelemedik bizler istanbul sivasspor taraftar derneği olarak bu olaya üzülerek ve şaşkınlık içinde şahit olduk bize bizden daha çok zarar veren olamaz lütfen birlik ve beraberlik içinde olalım SİVASSPOR'UMUZA sahip cıkalım
hani bazı sivaslı hemşehrilerimiz birleşin diyor ya artık birleşme olayı sivasda olmaz deplesman da bile kendi reklamını yapmaya trübünlere oynamaya çalışan bir kısım insanlarla birleşme olmaz
Alt 21.10.2009, 09:46   #14
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hani bazı sivaslı hemşehrilerimiz birleşin diyor ya artık birleşme olayı sivasda olmaz deplesman da bile kendi reklamını yapmaya trübünlere oynamaya çalışan bir kısım insanlarla birleşme olmaz
kardeş çok doğru söylüyorsun bende şunu ilave etmek istiyorum sivas trübünlerinde trübün lideri yapacak vasifda bir tane kişi yok hepside birşeyler almanın bir şeyler kapmanın peşinde biri birini suçluyor şundan şunu aldı şundan bunu aldı diye
gerçek sivasspor taraftarı şuna buna küsdüm diye koltuğa oturup susmaz çıkar delikanlı gibi tezahüratını yapar
bakıyorum adam ben falanca reisin vekiliyim bu neyki vekil atanıyor burası tekkemi zaviyemi ,meclismi birde vekile üstünde kırmızı,beyaz namına birşey yok trübün terbiyesi yok trübün adabı yok
bazı arkadaşlarımız sivas iş adamlarını suçluyor destek olunmuyor diye herkes bazılarının ne halt yediğini bildiği için destek olmuyorlar
verilmedimi deplasman parası, verilmedimi mazot parası ne yapıldı maça gidilmedi ne yapıldı paralar cebe indi çocuklardan tekrar para toplandı
kardeşim parasız adamdan trübün lideri olmaz yönetimden uzak adamdan trübün lideri olmaz kendi taraftarına küfür ettiren kişiden hiç trübün lideri olmaz
yanındaki 15 _16 yaşındaki gençlere büyüklere saygıyı,sevgiyi öğretmeyen taraftarlığı rakip takıma,seyircisine sataşmaktan ,ibaret olduğunu sanan kişilerden trübün lideri olmaz
KISACI TRÜBÜN LİDERİ ALMAKLA DEĞİL VERMEKLE OLUR
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.10.2009, 10:06   #15
ready
Usta Yiğido

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş çok doğru söylüyorsun bende şunu ilave etmek istiyorum sivas trübünlerinde trübün lideri yapacak vasifda bir tane kişi yok hepside birşeyler almanın bir şeyler kapmanın peşinde biri birini suçluyor şundan şunu aldı şundan bunu aldı diye
gerçek sivasspor taraftarı şuna buna küsdüm diye koltuğa oturup susmaz çıkar delikanlı gibi tezahüratını yapar
bakıyorum adam ben falanca reisin vekiliyim bu neyki vekil atanıyor burası tekkemi zaviyemi ,meclismi birde vekile üstünde kırmızı,beyaz namına birşey yok trübün terbiyesi yok trübün adabı yok
bazı arkadaşlarımız sivas iş adamlarını suçluyor destek olunmuyor diye herkes bazılarının ne halt yediğini bildiği için destek olmuyorlar
verilmedimi deplasman parası, verilmedimi mazot parası ne yapıldı maça gidilmedi ne yapıldı paralar cebe indi çocuklardan tekrar para toplandı
kardeşim parasız adamdan trübün lideri olmaz yönetimden uzak adamdan trübün lideri olmaz kendi taraftarına küfür ettiren kişiden hiç trübün lideri olmaz
yanındaki 15 _16 yaşındaki gençlere büyüklere saygıyı,sevgiyi öğretmeyen taraftarlığı rakip takıma,seyircisine sataşmaktan ,ibaret olduğunu sanan kişilerden trübün lideri olmaz
birilerinin yüzünden artık bazı taraftarlarda zan altında kalıyor atalarımızın dedigi gibi kurunun yanında yaş da yanıyor...trübünlere hitap etmek yeri gelip taraftarı susturmak yeri gelir taraftarı ayaga kaldırmak menfaat ve ve trübünlere oynamak yerine takıma destek veren insanların artık sivasspor trübünlerinde yer almasını bekliyor ve arzuluyoruz
Alt 21.10.2009, 15:55   #16
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt

Emre yazıyor çiziyor demesinler. 2008 yılında 120 lira paramı liderim diye geçinenler yedi. Bana boşuna harbi demediler. Zamanla anlatacağım. Resimler için ve anlatımın için teşekkürler Emre.
Alt 21.10.2009, 17:48   #17
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
handsome5867 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
heykelle aranız iyi bakıyorum da emre vermisşsin ayarı :d
evet abi sorma kım yanasdıysa yuz vermedi :@

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu mactada üzülerek gördümdümki sivasspor taraftarından birlikten beraberlikten söz edilmesi boşuna emre kadeşim doğru söyledi ankaradaki gencler macında kısa süre hep beraber destek verdik biraz sonra baktımki zaten bir avuc taraftardık ikiye bölündük diğer taraftar gurubu her seferinde kendi guruplarının reklamını yapmakla meşguldü orda bile bir araya gelemedik bizler istanbul sivasspor taraftar derneği olarak bu olaya üzülerek ve şaşkınlık içinde şahit olduk bize bizden daha çok zarar veren olamaz lütfen birlik ve beraberlik içinde olalım SİVASSPOR'UMUZA sahip cıkalım
dedıgım gıbı abı mac baslarken ben dıyenler mac sonlarına dogru bızm yanımıza gelıp protestoya geldıler yanı yonetıme topculara sert cıkıp sucu bızım ustumuze atmaya geldıler yerlerını bırakıp ama yemedık...
Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
verilmedimi deplasman parası, verilmedimi mazot parası ne yapıldı maça gidilmedi

işte murat abı Sivasda onu bunu maca gıdıyoruz dıye sömürüp maca 3 4 kısı gelıyorsa adamı enayı yerıne koyuyorsa yanı soylenecek soz kalmıyor...Ne kadar Allah herkesın kalbıne gore versın desemde bır turlu devran donmuyor...Deplasman gelsınde ona buna çöreklenelım dıyenler oldugu surece de donmez..
Alt 21.10.2009, 18:23   #18
ready
Usta Yiğido

sivasda kimin ne oldugunu kimlerin haksız kimlerin haklı oldugunu biliyor
Alt 21.10.2009, 21:37   #19
gaziliugur
Yeni Yiğido

gaziliugur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 gaziliugur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar gercekten delıganlı davrandınız helal olsun dogrularınız ıcın yerı geldı sustunuz mac sonuna dogru neyın ne oldugu bellı oldu bende bırlesmeden yanaydım ama ben daha cok sunu ısterım kı sızde yıgıdo genclık kadar sayınız artarda en azından daha fazla ses olur sıvas tırubunu ıcın en guzelı bu olacak bellı bırlesme falan hayal olmus
gaziliugur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2009, 21:59   #20
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
gaziliugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar gercekten delıganlı davrandınız helal olsun dogrularınız ıcın yerı geldı sustunuz mac sonuna dogru neyın ne oldugu bellı oldu bende bırlesmeden yanaydım ama ben daha cok sunu ısterım kı sızde yıgıdo genclık kadar sayınız artarda en azından daha fazla ses olur sıvas tırubunu ıcın en guzelı bu olacak bellı bırlesme falan hayal olmus

arkadasım saol dusuncelerın ıcın
bızım faal bı durumuz yok yanı kımseyle yarıscak degılız...

Etiketler
deplasman, genclersivassporumuz, resımlerımız