Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı
hani bazı sivaslı hemşehrilerimiz birleşin diyor ya artık birleşme olayı sivasda olmaz deplesman da bile kendi reklamını yapmaya trübünlere oynamaya çalışan bir kısım insanlarla birleşme olmaz
|
kardeş çok doğru söylüyorsun bende şunu ilave etmek istiyorum sivas trübünlerinde trübün lideri yapacak vasifda bir tane kişi yok hepside birşeyler almanın bir şeyler kapmanın peşinde biri birini suçluyor şundan şunu aldı şundan bunu aldı diye
gerçek sivasspor taraftarı şuna buna küsdüm diye koltuğa oturup susmaz çıkar delikanlı gibi tezahüratını yapar
bakıyorum adam ben falanca reisin vekiliyim bu neyki vekil atanıyor burası tekkemi zaviyemi ,meclismi birde vekile üstünde kırmızı,beyaz namına birşey yok trübün terbiyesi yok trübün adabı yok
bazı arkadaşlarımız sivas iş adamlarını suçluyor destek olunmuyor diye herkes bazılarının ne halt yediğini bildiği için destek olmuyorlar
verilmedimi deplasman parası, verilmedimi mazot parası ne yapıldı maça gidilmedi ne yapıldı paralar cebe indi çocuklardan tekrar para toplandı
kardeşim parasız adamdan trübün lideri olmaz yönetimden uzak adamdan trübün lideri olmaz kendi taraftarına küfür ettiren kişiden hiç trübün lideri olmaz
yanındaki 15 _16 yaşındaki gençlere büyüklere saygıyı,sevgiyi öğretmeyen taraftarlığı rakip takıma,seyircisine sataşmaktan ,ibaret olduğunu sanan kişilerden trübün lideri olmaz
KISACI TRÜBÜN LİDERİ ALMAKLA DEĞİL VERMEKLE OLUR