Alıntı:
58Yiğidoo58 Nickli Üyeden Alıntı
AHDE VEFA ZAMANI BAŞKA SÖZ YOK!
Samsunun düşdüğü seneyi hatırlayın. Antalya ile samsun cekişiyordu. Fenere yenilmesine ragmen bizim sayemizde ligde kalmıştı antalyaspor şimdi yiğidoya ahde vefa zamanı ne yapıp alması lazım rahat olan antalya.
HAYDİ RENKTAŞ!
|
Haydi diyelim Ah-de vefa... Cavcavı ne yapacağız... Kimin gücü yetersemi olacak...
Zannetmiyorum.
Hayatım da sevmezdim Matematiği hala 50 yaşına merdiven dayadık yine karşımda yine karşımda. Permutasyonlar, İhtimaller, Mantıklar, Alt küme amaaan bi garantilemedik gitti...
Maça dönersek...
Tanase senin ayağını, bacağını...
Bu adamı Romanya Milli takımında oynatan hocayı...
Bu geberüü çıhasıcayı bize gahan menajeriiiii....
Ne diyim artık aklıma çok şey geliyor, Şekerparedeki Cumali gibi kendime 3 gün katıksız hapis veresim var ağzıma ne geliyorsa söyleyesim var ama neyse...
Aatıf bizi bir kurtarıyor bir içine ediyor. Yahu şu maç ayağınıza gelmiş, şahsi oynamayın be brader oynamayın. Etinizden et sökülmüyor ya oynamayın yaa. Tık tık... Meziyetlerinide Allah aşkına 2 maçlığına kollektif oyunda kullan ne var ki...
Bizim 3-4 haftadır yan bekler çok sıkıntı yarattı. Cicinhonun gidişi, Çağatayın cezası, Gökhan Süzenin sarı kart cezası derken çok zorlandık o mevkide.
Neyse artık olan oldu. Yüzde 5 olan umudumuz Yüzde 0,1 e kadar düştü... Ne yapacağız takımımızı desteklemeyecekmiyiz. Sonuna kadar kovalayacağız tabi...