Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Basit hatalar yaptık
Alt 24.01.2015, 13:18   #11
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Basit hatalar yaptık

sergen hoca basit hatalar falan yapmadınız resmen bodoslama daldınız oyun stratejiniz çok yanlış, maç dizilişi, defansın önde kurulması ne düşünülerek yapıldı merak ediyorum kenarda siz mi vardınız carlos mu anlamadım kusura bakmayın haddimizi bilmek zorundayız trabzonun kadrosu bizden çok iyi tabi bu onları yenemeyiz anlamına kesinlikle gelmez biliriz ki futbolda yetenek olduğu kadar futbol zeka işidir biz bugün alt sıralardaysak bunun en büyük sebebi carlosun sizin dünkü maçta yaptığınızı yapması.defansı ilerde kurmakla en büyük hatayı yaptınız kasımpaşa maçı taktiği izlemeliydiniz ikinci yarı ibrahim akını alıp kontra atak yapacaktınız onlar bize yaptı, burhan ve kadire çok sabrettiniz 3 puan alma sevdasına 1 puan gitti
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 13:34   #12
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

maç sonu yorumlarında carlosta basit hatalar yaptık diye yorum yapıyordu sergen penalı yaptırmak basit hatamı stoperlerin kademe hatası basit hatamı burhanın kadirin top ezmeleri pas hatalarını basit olarak görürsen sonucu hüsran olur burhanı kadiri yedek oynatman lazım gelir takıma enaz iki adet ne yaptığını bilen 2 tane iyi orta saha oyuncusuna ihtiyacı var bir tane hazır olan forvete ihtiyacı var yoksa sergen senide harcar bu yönetim vede başkan ona göre.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 13:45   #13
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Gene ayni sacma sapan mac sonu aciklamalari.
Sergen Yalcin sen Yorumcu iken diyordun Sivasspor un guzel kadrosu var ve bu Takim bu yerleri hak etmiyor diye.
Al simdi Takimin basindasin sen daha iyi yapda gorelim o zaman.
Madem ayni basit hatalari yapti Takim o halde düzelt birsey yap.
Sahsen ben iyice sogdum bu Takimdan sacma sapan top oynuyor.
Hele ki Burhan, Kadir, adem ve ziya sac bas yolduruyor.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 14:15   #14
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Beyler bi sakin olun yaw devre daha yeni başladı hemen asıp kesme işine girişmişsiniz. Trabzon deplasmanı kolay deplasman değil önemli olan bundan sonraki maçlar şöyle 3-4 hafta daha geçsin ondan sonra doğrarsınız hocayı.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 15:06   #15
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 513 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beyler bi sakin olun yaw devre daha yeni başladı hemen asıp kesme işine girişmişsiniz. Trabzon deplasmanı kolay deplasman değil önemli olan bundan sonraki maçlar şöyle 3-4 hafta daha geçsin ondan sonra doğrarsınız hocayı.
Lig bitecek hala sakin olun diyorsun
Hamsi Deplasmanı kolay değilde elin antebi 4-4 berabere kalıyor
Elin eskişehiri 4-1 yeniyor biz eksik hamsiye diş geçiremedik
Bu 1 veya 3 puanları almazsan daha kimden alacaksın lig bitiyor uyan uyan...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bahbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2015, 15:10   #16
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 455 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kimse kusura bakmasın hiç de carlos'un takımı gibi oynamadı dün bu takım.yönetim sergen'in geldiği günden beri istediği ortasahayı almadı ve dün bu takım hücumda yaratıcı bir ortasaha oyuncusu olmadığından eline gelen maçı kaybetti.1-1'den sonra iki takım da pozisyonlar buldu atamadı.buradaki arkadaşlara soruyorum carlos'un takımı bu sezon akhisar ve bal-kes maçları dışında hangi deplasmanda kazanabilecek konuma geldi maç içinde ?

hele ki maça müdahale etmedi diyenler yuh diyorum.siz unuttunuz heralde 85'e kadar değişiklik yapmamayı bir halt sanan carlos'u.dün gayet de hamleler yapıldı.bence ilk değişiklik burhan-ibrahim akın olmalıydı.tek sorun bu.onun dışında maç içinde sistem değişikliği bile yapıldı.çift forvete bile döndük.olmadı.ama kimse farklı bir şey denemedi diyemez.

ha bir de bazılarından görüyorum.neymiş sergen hala carlos'un sistemini oynatıyormul.bu lafı eden adam futboldan anlıyorum demesin.sahaya aynı dizilişle çıkmak aynı sistemi oynamak demek değildir.bir bunu öğrensin.örnek veriyim sivasspor aynı dizilişle oynuyor sergen geldiğinden beri.ancak dikkat edilmesi gereken bazı taraflar dünkü maçta hücumlar kanatlardan ziyade ortadan gerçekleşti.burhan ve aatif'a içeri katedilmesi söylenmiş.batuhan ise carlos zamanındaki golcü rolünün dışında pivot santrafor olarak oynuyor.zaten attığımız golde de bu rolün hakkını açıkça verdi.bunun dışında ortasahamız ve stoperlerimiz çok pas yapıyordu carlos döneminde.şimdi ise mümkün olduğunca çabuk topu kanat oyuncularıyla buluşturmak istiyor bu oyuncular.ha buna rağmen dün kadir ve adem çok fazla yan pas yaptı.bunun nedeni de takımı hücuma çıkaracak özgüvene sahip olmamaları.sonuç olarak diziliş aynı olabilir ancak sistem kesinlikle aynı değil.ben sana aynı dizilişten en az 5-6 tane farklı sistem çıkararım misal, ey sistem aynı diyen arkadaş.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 15:30   #17
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lig bitecek hala sakin olun diyorsun
Hamsi Deplasmanı kolay değilde elin antebi 4-4 berabere kalıyor
Elin eskişehiri 4-1 yeniyor biz eksik hamsiye diş geçiremedik
Bu 1 veya 3 puanları almazsan daha kimden alacaksın lig bitiyor uyan uyan...
Sen 18 maçın 18'inden de puan almayı mı bekliyorsun? Eğer beklentin buysa biraz düşür beklentilerini. Lig bitecek diyorsun daha 17 maç var nereye lig bitiyor üst üste 2-3 maç kazandığın zaman zaten yukarı çıkacaksın bu kadar aceleci olmaya gerek yok her şey zamanla olur. Ayrıca Eskişehir örneği hiç doğru bir örnek değil, evinde maç kazanamayan Eskişehir trabzonu yendi de bizden iyi takım mı oldu? Yok böyle bir şey, eğer takıma iyi bir orta saha alınırsa önümüzdeki maçlarda daha iyi oluruz.Kaliteli bir de forvet transferi yapılırsa(pek ihtimal vermiyorum) canavar gibi bir takım oluruz.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 16:49   #18
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 577 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sorun belli sistem hatası, sen trabzon gibi takıma defansı ilerde kurar saldırırsan cevabını alırsın lazlar biraz dikkat etseydi yine bir 5-0,6-1 hüsranı yaşayacaktık. hayırdır hangi oyuncuna güveniyorsun saldırıyorsun kadire mi ortada mehdiye mi ben ölüyorum diyen burhana mı yok kadir çok pas yapmış, doğru yaptı yaptı da bizim takıma mı karşı tarafa mı çözemedim, siz hangi maçı izlediniz kadirin ayağına her top gelişinde benim ödüm kopuyor adam resmen karşıya çalışıyor
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2015, 18:05   #19
rezi
Yiğido

141 Mesajına 258 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 rezi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın hakemi Orta saha oyuncumuz Adem'den daha çok koşmuş.En çok koşanların ilk beşi trabzonlu.Nasıl maç kazanmayı bekliyoruz.
rezi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda rezi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2015, 18:35   #20
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

"futbol şans oyunu" oyunu diyen teknik direktör'den ne beklenir. Git şans oyunu ise at yarışı oyna sergen ! Real Madrid de şans ile kazanıyor zaten, zarları hileli mi bu adamların ! İyi çalışamadik, takdik hatalar yaptık desene, adamlar ezdi geçti, şans diyor bizim hoca.

Etiketler
basit, hatalar, yaptık