Cevap: Pes etmek yok
Normal şartlarda ,mesut bakkalın sivassporun hocası olamıyacağını söylemiştim,bazı arkadaşlar bana kızmıştı,sende kimseyi beğenmiyon kardeşim diye yazanlar oldu,aynı şeyleri sergen içinde,okan içinde söylemiştim,karabükü küme düşüren oyuncuları almayın dedik,geldiğimiz noktada hep haklı çıkmaktan bende yoruldum,mademki yönetim mesut hocada karar kılmış ,bizede destek olmak düşer dedim,
Takım küme de düşse bunda Mesut hocaya en küçük hisse çıkarmam,
Lakinn Antalya maçındaki texseira değişikliği,mersin maçındaki ,texseira,burhan ,huseini oynatmayıp, 34 lük i.akın ve hasan kabze tercihi, biyerinde inci bulduğu adem değişikliği ,benim için bardağı taşıran son damladır,
Zamanında mersin boşuna kovmamış, ilhan cavcav yeni gelinin şeye sarıldığı gibi mesut hocaya sarılmamış,zamanında 6 haftada 1 galibiyet almadan bizi ligde tutmuş olabilir,aynı mesut bakkal 14 maçta 1 galibiyet alarak ağlayarak bırakıp gitmiştir,bu hocayı biz kurtarıcı olarak görüyoruz,son 4 haftada sivassporun başında düzgün bir hoca olsaydı,10 puanımız daha olurdu yazık oldu sivasspora ,gerek hoca konusunda ,gerek futbolcular konusunda,ferrarinin parçasını, anadol parçasıyla değişirsen bu sonuçlarada katlanmak zorunda kalırız
|