Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı
Ben Erhan'a kötü oyuncu diye yazmadımki. Zamana ihtiyacı var dedim. Tabiki ilk kez oynayan bir oyuncunun heyecanlı olması doğaldır. Ben şu an için ilk onbire girebilecek seviyede görmedim. Belki kiralık verilerek değerlendirilir.
|
Yok canım, kötü oyuncu demenize pek gerek kalmadı, birde dövseydiniz bari, futbolcumuzu temelli dandik yaptınız…
Yazmış olduğunuzdan bir alıntı:
“Erhan takımın en zayıf halkalarından biriydi. Daha maçın ilk dakikalarında rakibe gol pası verdi.”
Söz ettiğiniz pasi o vermedi, macın ilk dakikalarındaki hatalı paslar Mahmut ve Aytaç'tan geldi…
Bu pası kendisinin verdiğini düşünerek, takımın en zayıf halkası olduğunu iddia ettiniz. Bu teziniz birkere çürütüldü. Dolayısıyla, hala öyle düşünüyormusunuz, merak ediyorum.
“Sonra Satürnlü oyuncuya sert girdi ve sarı kart gördü.”
1) defansin göbeginde havada çok iyi kafa topu kazanarak, rakibin çok tehlikeli atağını önledidi,
2) yerden kalkıp, süratle sola çizgiye yönelen topa doğru koştu,
3) kendi takım arkadaşından markajından kurtulan Saturn’un 4 numaralı sağ kanat oyuncusuna, topla birlikte sert bir müdahilede bulunarak ikinci kez ataklarını onledi ve sarı kart gördü,
Birçok kişi sizin düşüncenizin tam tersini düşünerek, bu mucadelesini takdire değer olduğunu düşünmekte…
“Bence ilk onbirde oynaması için çok zaman ihtiyacı var.”
Siz aldığıniz her oyuncuyu hemen ilk 11’de oynatmayımı düşünürsünüz, yoksa Şampiyonluğa aday bir takımın Teknik Direktorunun düşündüğü gibi istikbal vaad eden futbulcuları, bu tür hazırlık maçlarında alıştırarak ileride faydalanabileceğinizi düşünmezmisiniz. Sanırım Bülent hocamız yanlış yapmış olmalı o halde.
Haaa, bu arada futbolcumuzun kale çizgizimizin 1 metre önünden çıkardığı toptan ve birkaç diğer olumlu harekitnden söz etmeye unutmuşsunuz…
Ayrica röportaji bir kez daha okumanızı tavsiye ederim. Futbolcumuz fevkalade düzgün ve mütevazi cevaplar vermiş. Özellikle yorumlarıda okuduğumuzda, futbolcunun kişiliği hakkinda da iyi bir bilgiye sahip olmamız mümkün.
Bak leblebi82 arkadasım,,, futbolcunun transferinde yapılan açıklamarda: Melbourne Avustralya’da yılın en iyi Premier Ligi oyuncusu sıralamasında ikinci gelmiş, doğup buyuduğu Avustralya Ümit Milli takımında, ileride Türk Milli takımında oynama arzusundan dolayı reddetmiş (vede çok tepki çekmiş), 21 yaşında, ilk kez Sivasspor formasını giyen, Türk futbolcumuzu pozisyonları tamamıyla yanlış değerlendirerek küçümsemeye veya rencide edici açıklmalar yapmaya devam ederken,,, aynı zamanda İslam’dan ve Türk’lükten söz edin…
Cevabım biraz uzun olduğu için tüm okur arkadaşlarımızdan özür dilerim…