aynen ya bu yönetim ne iş yapıyor aylardır bir transfer yapamıyor her haber fos çıkıyor yeter artık istemiyoruz böyle bir yönetimi istifa edin istenmiyorsunuz.
yazıklar olsun bu takımı bu hallerde düşürdünüz geldi ha gelecek ha milleti futboldan da soğuttunuz gitgide taraftar azalıyor ondan sonrada taraftar ımızı bekliyoruz diyip döğünüyorsunuz ben bir taraftar olarak bu sene bu takımın nesine geliyişm söylermisiniz elde var sıfır napıyorsunuz yöneticiler idareciler teknik heyet neyi bekliyorsunuz defans dersen yol geçen hanı zaten bir adam vardı onuda kaçırdınız kimle gol atacaksınız vede bu taraftarı stada nasıl getireceksiniz merak ediyoırum benim şahsi fikrim biraz zor gelirim maçlara bu kadroyla işiniz zor beyler allah yardımcınız olsun yazık edersiniz şu memlekete zaten sahibi yok sivassporda giderse hiç durmayalım bu şehirde hiç bir şey kalmadı yazık olur yazık
ARKADAŞLAR YONETIMIN ŞUÇU YOK BUNU BILIN TRANSFER YONUNDEN GORUŞTUKLERI BUTUN FUTBOLCULAR ONCE SEHRI SORUYORLAR SOSYAL YONDEN NASIL DIYE OLUMSUZ YANIT ALINCA GELMIYOR AFRIKANIN KOYUNDE DOGMUŞ BUYUMUŞ OLSA BILE.. YONETIME KIZMAK ÇOK ANLAMSIZ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı dogan5880'a Teşekkür Ediyor...
ARKADAŞLAR YONETIMIN ŞUÇU YOK BUNU BILIN TRANSFER YONUNDEN GORUŞTUKLERI BUTUN FUTBOLCULAR ONCE SEHRI SORUYORLAR SOSYAL YONDEN NASIL DIYE OLUMSUZ YANIT ALINCA GELMIYOR AFRIKANIN KOYUNDE DOGMUŞ BUYUMUŞ OLSA BILE.. YONETIME KIZMAK ÇOK ANLAMSIZ
Ya yok kardeşim öyle bi dünya. Elazığ nasıl getiriyor REAL MADRID te aynamıs futbolcuyu ve bu adamın en son oynadığı kulup WEST HAM. Adamlar ingiltereden elazıga topcu getırıyor bızımkıler elın afrıkalısına sıvası mı begendıremıyor ? Bıraz keseyı acacaksın adamlar elazıg borc ıcınde. Başkanları sponsor bulamazsak ıstıfa edecem dıyor. Rıza hocaya kalsa eyvallah ıyı topcular getırecek bıze ama bızım bu yonetımde iş yok. Goruyorsunuz ordu yonetımını antep yonetımını. Antep İBRİCİC gibi bir isimle 4 yıllık mukavele yapıyor. 2 yıl olmadan satar ıstanbulllulardan bırıne buyuk paraya hemde. Artık umudum kalmadı benım. Kımı getırırse getırsınler bu saatten sonra. Ilk 3 hafta gol atamayınca o zaman 500 vermedıgı oyuncaya 750 teklıf etmek zorunda kalacaklar.
EĞER SIVASLININ BIRAZ AKLI VARSA LIG BASLAMADAN FORVET TRANSFERI YAPMAZLARSA YADA BANK ASYA KALITESINDE BI OYUNCU ALIRLARSA ENERAMONUN YERINE TARAFTARIN MACLARA GITMEYIP TEPKISINI GOSTERMESI LAZIM.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Esrarenqiz'a Teşekkür Ediyor...
Bugün taraftar takıma baya yaklaştı Eneramo ve Bednar' dan sonra içimiz rahatladı taraftarlar olarakk...
Bednardan açıkcası pek ümitli değilim Eneramoda kendini bir aya anca toparlar sonuçta uzun bi tatilden geliyor. Resmi bi açıklamada gelmedi eneramo için bednarı gördük tamam ama genede resmi siteden duyurulsa fena mı olurdu?
Bednardan açıkcası pek ümitli değilim Eneramoda kendini bir aya anca toparlar sonuçta uzun bi tatilden geliyor. Resmi bi açıklamada gelmedi eneramo için bednarı gördük tamam ama genede resmi siteden duyurulsa fena mı olurdu?
Resmi siteden zaten ümitsizim bu yönetim değişmedikçe resmi sitede farklılığa gidilmeyecek gibi gözüküyor.. Bednar konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim fakat bakarsın hırs yapar kendine çeki düzen verir ve 29 yaşında kariyerinin zirvesine çıkar(inşallah)...
Bu Konuda Burak Çimen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Resmi siteden zaten ümitsizim bu yönetim değişmedikçe resmi sitede farklılığa gidilmeyecek gibi gözüküyor.. Bednar konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim fakat bakarsın hırs yapar kendine çeki düzen verir ve 29 yaşında kariyerinin zirvesine çıkar(inşallah)...
inşallah ama görünen köy kılavuz istemez adamın keş olduğunu tüm dünya biliyor ikisine verilen paraya bir tane n'douseyi alsaydık çok daha faydalı olacaktı takıma bence bakalım inşallah ben yanılırım.