Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sivasspor nasıl düzlüğe çıkar ?
Sivasspor şöyle düzlüğe çıkar ,öncelikle acemi,tecrübesiz,taktik ,pskolojik olarak takım hazırlama,rakip takımı analiz etme,oyun okuma,oyuncu değiştirme ,doğru kadro çıkarma konusunda Koskocaman 0 olan okan hocayla karşılıklı konuşup ayrılmak en doğru olanı olacaktır,basın önünde futbolcularını suçlayan kendine toz kondurmayan hiçbir hoca hiçbir takımda başarı yakalayamaz,futbolcuları toplayıp gaza getitrecek babacan hoca lazım ,sonra takımın asıl ihtiyacı olan ,maç kazanmamızı sağlayacak mevkiiye forvete kodummu gol yapacak ,sırtı dönük oynayabilen ,top tutabilen,defansın arkasına sarkabilen,topu aldımmı götürüp gol yapacak golcü lazım,hemen lazım,milli maç arasında kaset seyrettirip sıkı antrenmanlarla hazır hale getirilmesi lazım,en nihayetinde bu takımın gerçek sahibi taraftarlar beleş dağıtılan kombineleri bitirip hermaçı enaz 10 bin kişiye oynamamız lazım,hakemlerin yanlış düdük çalmaya korkması lazım,vee puan olarak farkı çok açmadan önümüzdeki 4 maçın tamamını yada enaz 3 tanesi kazanmamız lazım,baraj yükseldi,38 puan almak için enaz 8 maç kazanmamız gerekiyor,evimizde enaz 5 galibiyet alırsak rize,antalya,kasımpaşa,bursa,a khisar,gençler,fb ,bjk maçlarından enaz 5 galibiyet çıkartmamız gerekiyor,deplasmanda osmanlı ,konya,mersin,ts,başakşehir,ka yseri,antep gibi deplesmanlardan enaz 3 galibiyet alırsak ben düzlüğe çıkacağımızı düşünüyorum,evimizde şansımızında tuttuğu rize ,antalya,bursa,gençler,gibi takımları yeneriz,diğer takımlardanda süpriz 1 galibiyet daha alabiliriz,deplasmanda,mersin, başakşehir,kayseri ,antep,ts,konya,osmanlı yenemeyeceğimiz yada yenmediğimiz takımlar değil,akıllı futbolla enaz 3 galibiyet alacağımızı düşünüyorum,uzun lafın kısası bu ligden düşmekte ,bu ligde kalmakta futbolcuların elinde,bizlerde onlara trübünlerde destek olmak için çaba sarfetmeliyiz,milli arada yeni oyuncular adaptasyon sorununu çözerlerse,burhan,erkan,j.boye ,iyileşince daha alternetifli bir kadromuz olacağını ,osmanlı galibiyetiyle bambaşka bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum ,yalnız yukarda saydığım özelliklere uygun 1 golcü şarttttttttt.
|