Bende bir Giresun'lu ve Giresunspor'lu olarak Eskişehirspor'a başarılar diliyorum.. Ve bu köklü takımın önümüzdeki sezon süper ligde mücadele etmesi için gereken başarıyı bu yıl göstermesini temenni ediyorum.
Eskişehir'in ve Eskişehirspor'un es-eslerin bende yeri ayrıdır.Herşeyden önce Eskişehirspor çok köklü bir Türk takımıdır.Eskişehir güzel ve büyük bir şehir bu şehire bence süper lig yakışır.
Başarılar es-es...
teşekkür ederim dostum güzel sözlarin için eskişehir dediğin gibi avrupa şehridir gelen görüyor zaten vede taraftar atmosferi muhteşemdir...bende yarı karadenizli sayılırım 10 gün önce samsun amasya merzifon oralardaydım))
Sizin şampiyonluğunuza bütün Eskişehir'lilerin çok sevineceğinden emin olabilirsiniz.
İnşallah bu yıl siz şampiyon olursunuz.
Futbolda Anadolu ihtilalinin öncüsü ES-ES'ten sevgiler.
Sizin şampiyonluğunuza bütün Eskişehir'lilerin çok sevineceğinden emin olabilirsiniz.
İnşallah bu yıl siz şampiyon olursunuz.
Futbolda Anadolu ihtilalinin öncüsü ES-ES'ten sevgiler.
boş tribünlere oynayan süper ligin es ese ihtiyacı var..çabuk gelin..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
İşte siz busunuz helal olsun size ESES ten size başarılar sitenize rakip taraftalar bölümüne yazmaktansa kardeş yada dost taraftarlar olarak topicin ismini değiştirseniz daha şık duracak.
Bu sene şampiyon olun şampiyon ESES im olmuş gibi çıkıp arabayla tur atarım.
İşte siz busunuz helal olsun size ESES ten size başarılar sitenize rakip taraftalar bölümüne yazmaktansa kardeş yada dost taraftarlar olarak topicin ismini değiştirseniz daha şık duracak.
Bu sene şampiyon olun şampiyon ESES im olmuş gibi çıkıp arabayla tur atarım.
Samimiyetinize inanıyorum.
teşekkürler. İnşallah sizide süperlig de görürüz.