Bu oyuncunun facebook da hesabı var;oyuncu 7 dak. dan oluşan bir videosunu da hayranları ile paylaşmış..Yükleyebilen bir arkadaş yüklesin de herkes bu oyuncuyun ayrıntılı olarak izlesin..
abderrezak hamdallah 22 yaşında oynadığı takımda 28 maçta 14 gol atmış yanlış değilse takımında forvet oynuyor stili mehmet yıldıza çok benzettim forvettede sağ açıktada oynayabilir mücadele edebilen güçlü oyuncuya benziyor sevindiğim yanıda penaltı atabiliyor
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
abderrezak hamdallah 22 yaşında oynadığı takımda 28 maçta 14 gol atmış yanlış değilse takımında forvet oynuyor stili mehmet yıldıza çok benzettim forvettede sağ açıktada oynayabilir mücadele edebilen güçlü oyuncuya benziyor sevindiğim yanıda penaltı atabiliyor
Birine benzet deseler söyleyeceğim son forvet mehmet olurdu.hızlı teknik oyuncu mehmet le alakası yok
Birine benzet deseler söyleyeceğim son forvet mehmet olurdu.hızlı teknik oyuncu mehmet le alakası yok
kardeş 32 yaşındaki mehmetle 22 yasındaki adamı elbetteki kıyaslanmaz mücadele etmekten kaçmaması güçlü olması fiziğini iyi kullanması açısından dedim ayrıca mehmet yıldızı herkes sanki tank gibi yavaş sanıyor ben mehmet yıldızın 17 yaşınıda 31 yaşınıda biliyorum bukadar horlanacak oyuncuda değil ayrıca mehmet yıldız sivasda forvet değil sağ açık başlamıştı bufaslıda aynı mevkide eğer sivasspor süperlige çıktıysa vede süper ligde kaldıysa mehmet yıldızın payı çok bu faslı oyuncu belki birazdaha hızlı ve teknik olabilir hayırlısı neyse o olsun
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu oyuncu hızlı forvet tipi;çok teknik bir oyuncu...Gerekirse forvetin sağında da oynar...Yaşı genç olması avantaj...Ama Stil olarak Ambrabad a benzeyen bir oyuncu;bu oyuncu stil olarak Grosecki ile de benzerlikle taşıyor...M. yıldız bu oyun kadar teknik olabilseydi şimdi yurt dışında üst düzey takımların birinde mutlaka oynar olurdu...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
kardeş 32 yaşındaki mehmetle 22 yasındaki adamı elbetteki kıyaslanmaz mücadele etmekten kaçmaması güçlü olması fiziğini iyi kullanması açısından dedim ayrıca mehmet yıldızı herkes sanki tank gibi yavaş sanıyor ben mehmet yıldızın 17 yaşınıda 31 yaşınıda biliyorum bukadar horlanacak oyuncuda değil ayrıca mehmet yıldız sivasda forvet değil sağ açık başlamıştı bufaslıda aynı mevkide eğer sivasspor süperlige çıktıysa vede süper ligde kaldıysa mehmet yıldızın payı çok bu faslı oyuncu belki birazdaha hızlı ve teknik olabilir hayırlısı neyse o olsun
Mehmet'i horlayacak son insan benim sadece tekniğinin zayıf ve yavaş olduğunu söyledim her neyse
Etkileyeci bir videosunu göremedim.Aatıfın Grosickinin Eneramo'nun gelmeden önce videolarda açıkça belliydi adamların yetenekli olduğu bu adamda böyle bir izlenim alamadım şahsen.900 bin euro bence böyle bir adam çok olur.