Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.09.2011, 20:33   #11
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Değerlendirilecek tek şey var, RIZA HOCA !..

Yaptığı 11'i ben bile yaparım, oynattığı oyunu ben bile oynatırım. Bazı arkadaşlar benim gibi düşünenlere kızıyorlar ama gerçekleri erkenden görmekte fayda var. Özellikle ben geçen seneden beri söylüyorum yine söylüyorum hocanın VİZYONU yok, hedefi yok, ileri görüşü yok...

Rıza hocadan bize fayda gelmez. Yol yakınken tedbir alınmasında fayda var. Hazırlık maçlarında bile yazdığımda daha lig başlamadan takımı küme düşürdün, hocayı beğenmedin, takımı beğenmedin lig başlasın bu söylediklerini yalayacaksın demişlerdi.

Lig başladı ben yine aynı şeyleri söylüyorum. Keşke söylediklerimi yalasaydım,keşke.... Ve görüyorsunuz. Futbol adına birşey yok. Küme düşmenin en büyük adayı biziz. Bizi kim kurtaracak? İşimiz Allah'a kaldı...

.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 20:40   #12
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
maç ortada başladı devam ediyordu gereksiz bi faul pele iyi yere vurdu daha sonra sivas gol için yüklendi konradan mehmet yıldız attı 2-0 oldu sivas devre biterken iyice baskı kurdu fırsattda buldu atamadı devre bitti

Maçın en iyisi kimdi : ?

cerny beğendim rıza hoca niye çıkarttı anlamadım rakipte pele ve dede mehmet iyiydi diğerleride kötü oynamadılar eneramo yine çok çabaladı çok yalnızdı çok faule kaldı
Maçın en kötüsü kimdi : ?

maçın en kötüsü hakemdi şüphesiz heyecan içinde geçen son dakkaya kadarda geçecekken maçı 66 dakkada bitirdi adiliklerini tek tek yaptı borjanı haksız attı gol ofsaytttı batuhan çime takılıp düşüyor penaltı veriyor tüm hakları rakipten yana kullanıyor rıza hocayı tribüne yolluyor eskişehirin hakeme ihtiyacı yoktu biz adam gibi yenilmesini biliriz böyle adice işlerle yenilmeye alışık değiliz
Maçta göze çarpanlar=?
hakemin adilikleri , trübünlerin boş olması ,sonra çok küfretmeleri ,rıza hocanın anlaşılmaz taktikleri ,kıvanç uğur erman cihan mehmet nasın beceriksizlikleri
Hakem hakkında ki görüşleriniz neler : ?

ortada hakem elbisesi giymiş trabzonlu ************ hakem vardı tek doğru kararı hayrettine sarı vermesiydi kırmızı ağırdı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
maça rasmüşşenle başlasaydı cerny değilde mehmet nası çıkarsa belki başka olabirdi elindeki malzeme bu kendi kurduğu takım nediyelim artık bu haftayı unutmaktan başka çare yok
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:42   #13
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

peki arkadaslar baskanimiz ceaevindeyken teknik direktor degisikligine gidebilirmiyiz ki ? ve kim gelebilir bu zor durumda ?

hikmet karaman mi ? (manisayi parasini alamadigi icin birakan adam ama rizadan cok cok iyi bir teknik direktor orasi ayri)

umit ozat mi ? tamam bir diger sivasli ama ankaragucunde ki hallerini herkez biliyo

mesut bakkal mi geri gelsin? bizde mi o her zaman teknik direktor degistiren o anadolu kuluplerinden mi olak

bu durumda nasil td degistirebilirz ki elimiz kolumuz bagli malesef su anda riza hocadan baska kimse yonetemez ama yonetebilirse soyleyin yazin
Alt 18.09.2011, 20:43   #14
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Rıza Hocam;

Hadi, deplasmanlarda bu taktiği uygularsan anlarım ancak evimizde tek forvetle oynuyoruz. Bu iş tek başına Eneramo ile olmuyor. Maç boyunca yaptığımız da yapacaklarımız da belli, şişir topu Eneramo'ya, o da Allah kerim belki birkaç kez önüne alır, birinde de golünü atar.

Forvet Eneramo'ya, sağ bekimiz Uğur'a, sol bekimiz Hayrettin'e emanet! Biz de Allah'a...

Bu üçüncü yılımız ve biz de üzülmekten yorulduk!

Sen üç-beş hafta sonra çeker gidersin, söyle biz nereye gidelim?

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 20:43   #15
kızılova
Tecrübeli Yiğido

kızılova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızılova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Biraz erken bir tahmin olacak ama ligdeki son 4 takım arasındaki playof maçlarından sonra birinci olur kümede kalırız. bundan sonraki maçlarda sivassporun başarılı olmasını dilerim.
kızılova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.09.2011, 20:43   #16
izmirliyigido
Gast

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Yanlış bir 11, gereksiz oyuncular (Uğur, Mehmet Nas, Kıvanç).

Maçın en iyisi kimdi : Mahmut BOZ çok iyiydi.

Maçın en kötüsü kimdi : Eneramo, Uğur, Mehmet Nas, Cihan Yılmaz, Grosicki

Maçta göze çarpanlar : Hakemin rengini, tarafını, ş.refsizliğini açıkca belli etmesi, RIZA Hocanın ne yapmak istediğini anlamamak. Ve Batuhan'ın penaltı değil anlamında işaret etmesi ama maalesef hakemin yine de penaltıyı vermesi.

Hakem hakkında ki görüşleriniz neler : Tek kelimeyle ş.refsizce kararlar verdi.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Ben bile onun gibi takım kurardım, onun kadar kötü oynatabilirdim. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Neden bir hocanın Vizyonu olmaz, hedefi olmaz, hırsı heyecanı olmaz. Yazık çok yazık, bu sene kesin KÜME DÜŞERİZ.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.09.2011, 20:44   #17
HALIL
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1300 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Rıza Hocam;

Hadi, deplasmanlarda bu taktiği uygularsan anlarım ancak evimizde tek forvetle oynuyoruz. Bu iş tek başına Eneramo ile olmuyor. Maç boyunca yaptığımız da yapacaklarımız da belli, şişir topu Eneramo'ya, o da Allah kerim belki birkaç kez önüne alır, birinde de golünü atar.

Forvet Eneramo'ya, sağ bekimiz Uğur'a, sol bekimiz Hayrettin'e emanet! Biz de Allah'a...

benim de dedigim o zaten riza hoca gidecekse simdiden gitsin bize zarar vermesin ama kim gelebilir ki bu durumda ? artik allaha emanetiz vallaha
Alt 18.09.2011, 20:45   #18
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Rıza Hocam;

+ + İmza..

.

Alt 18.09.2011, 20:45   #19
HALIL
Usta Yiğido

Alıntı:
kızılova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biraz erken bir tahmin olacak ama ligdeki son 4 takım arasındaki playof maçlarından sonra birinci olur kümede kalırız. bundan sonraki maçlarda sivassporun başarılı olmasını dilerim.
kardes bu sene sadece sampiyonu belirlemek icin playy off uygulamasi olacak
Alt 18.09.2011, 20:48   #20
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: Maçı Değerlendirelim

-Sagbeki Uğur olan

-Forveti Eneramo olan

-Hocası herkese kulak tıkıyan

-Tüm maçlarına TRABZONLU Kansız hakemlerin verildiği

BİR TAKIM LİGDE KALAMAZ Arkadaşlar !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
değerlendirelim, maçı