muhteşem bir proje derim bunu hayata geçirenleri tebrik ederim bir de sıvasın zenginlerini tebrik edebilsek sözde yazık ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ne,, deyimki ,,anlayan anlasın ,
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tekdoktirin'a Teşekkür Ediyor...
Bu projenin mimarı Apdullah yiğit abi, kendi açıklamasada ben çok iyi biliyorum.pazartesi proğramında zaten hayalim gerçek oldu filan diyerek ağızından kaçırdı.onun gibi keşke bir gazeteci daha olsa sivasta
maçlarda nasıl olsa stad dolmuyor hermaç kale arkasının birisi öğrencilere ücretsiz olsa hem stad boş kalmaz hemde çocuk yaşta türbün kültürü oluşmaya başlar şimdi ekerlerse 2 sene sonra meyve vermeye başlar denemeyle birşey kaybedilmez
Bu projenin mimarı Apdullah yiğit abi, kendi açıklamasada ben çok iyi biliyorum.pazartesi proğramında zaten hayalim gerçek oldu filan diyerek ağızından kaçırdı.onun gibi keşke bir gazeteci daha olsa sivasta
Ahhh keşke olsa
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
bu guzel projede emegi gecenlere tesekkurler. aslinda uygulanabilir gayet guzel bir dusence ancak bunu daha fazla yaygin hale getirmek icin yonetimimiz havuz tarafi kale arkasi biletlerini hediye edebilir.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
Forma dağıtımı yapılan gençleri, üzerlerinde Sivasspor forması ile Kale arkası Havuz tarafının ışıl ışıl yanan kırmızı beyaz forma ile genç taraftarlarımızı görmek hayal olmasa gerek....
Zor bir durum değil... Forma tesliminde, Ordu karşılaşmasında sizleri Stadyuma davet ediyor desteklerinizi bekliyoruz denilir (Hatta denilmiştir)...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Sivasspor taraftarının buluşma adresi olan “sivasspor. com” internet sitesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında önemli bir görevi daha yerine getirdi. Bir süre önce Sivasspor ve Tv58 işbirliğiyle başlatılan “ Sivasspor okuluna geliyor” kampanyasına destek veren site,dünde konuyla ilgili bir açıklama yaparak işadamlarını bu kampanyaya destek olmaya davet etti. Konuyla ilgili olarak Sivasspor. com’dan yapılan açıklama ...
.............................. ....
Sitede yer alan, "Projeye destek" konusunu hürdoğan gazetesine taşıyan, Abdullah Yiğit kardeşimize teşekkürler...