Arkadaş hepinize katılıyorum ancak şu da var. Taraftarın (seyircinin demiyorum) Kombine bilet almasını teşvik etmek için yönetimin hiç bir çabası yok. bence yapılacak çok ama çok basit şeyler var.
1- Kombine biletlerin fiyatını sezon boyu alınan biletlerin toplamından aşağı tutacaksın. 150,00 TL olacak
(17 maçı ortalama 10,00 TL saysak 17 maç x 10,00 TL = 170,00 TL yapar)
Diyeceksiniz ki kale arkaları 2,00 TL, maraton 5,00 TL oluyor onları bir kenara koyacaksın neden???? Kale arkaları 2,00 TL olduğu maçlarda iki sefer şahit oldum. Biri kale arkası almış gelmiş C Maraton R koltuklarında oturuyor. Bir diğeri de hiç bilet almamış gelmiş benim kombineli yerimde oturuyor zor bela yerimden kaldırdım. Güvenlikçi tanıdığıymış, arkadaşıymış da girmiş lafa bakkk...
Sonra geçen sezon kombineler 250,00 TL'den 2000 adet satıldı 500.000 TL yapar. Onun yerine 150,00 TL'den 5000 adet satılsa 750.000 TL yapar kafadan 250.000 TL gelir fazlalığı olur. Bunun yanında;
2- İlk çıktığımız sezondan beri söyleniyor gerçekleşmiyor. Kombine almaya teşvik için Kombine bilet alana forma hediye verilse ben ce almak için çok daha cazip olur.
Akabinde şunu da belirteyim bunlar benim şahsi düşüncelerim, beklentim değil . Eğer beklentim olsaydı Süper lige ilk çıktığımız sezondan bu sezon sonuna kadar (8 sezondur) kombine bilet almazdım.
Geliri artırmak satışı çoğaltmak için cazip kampanyalar yapılmalı.