Sayın Yiğidolar
iletisim@tff.org adresine aşağıda yazdığım iletiyi gönderdim. Sizlerinde bu veya benzer mailleri göndermeniz çok önemli. Ancak lütfen mailler hakaret içermesin, dava konusu olmasın.
Sayın Barış ŞİMŞEK
İstanbul B.B.Spor - Sivasspor maçına atandığınızı üzülerek öğrendim. Geçen sene Sivasspor -Eskişehirspor maçında yaptığınız rezil yönetim inşallah tekrarlanmaz. Sivasspor'a karşı göstermiş olduğunuz tavır anlaşılmaz, eğer bir Trabzonspor taraftarı gibi davranacaksanız o düdüğü MHK'ya iade edin. Trabzon ile Sivas kardeştir, sizin gibi art niyetli kişiler bu dostluğu bozamaz. Hakemlik şerefli bir meslektir bu mesleğe uygun maç yönetmeniz dileğiyle.
Sayın MHK,
Geçen sene Sivas-Eskişehir maçında yaşanan hakem rezaletine rağmen bu hakemin lisansını iptal etmek yerine hala atamasını yapmanız fevkalade düşündürücüdür. Amacınız nedir? Yeni rezaletler yaşandığında nasıl olsa Sivas taraftarı iyi niyetlidir bir şey olmaz yapılanlar yapanın yanına kar kalır diyorsanız yanılırsınız her vebalin bir gün hesabını sorumlular verir. Bu atamanın durdurulmasını ve yeni bir rezalet yaşanmamasını sağlamanız dileğiyle.
Hakan ERTÜRK