Alıntı:
gürünlüyiğido58 Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş , bende en az senin kadar sivassporumuzun avrupaya gitmesini isterim ama ne yaptık söyler misin grubu sonuncu bitirdik. Eğer hakedilmemiş bir şekilde gitmektense bırakalım seneye hak edip alnımızın teriyle gidelim..
|
Ben katılmıyorum size gardaş... Çünkü hak hukuk meselesi işin içine girdiği zaman o zaman işte bazı olumsuzluklar devreye giriyor. Mesela Trabzon maçında elimizden alınan dördüncülük ve Beşiktaş Galatasaray maçlarında yenen haklarımız adeta önümüze konan setlerdi... Eğer o Trabzon maçında haysiyetsiz Kuddusi (-ki bizim maçtan sonra daha süper Lig göremedi) hakkımızı yemeseydi işte o zaman dördüncülük bizimdi. İyi takip ettiysen maçlar ondan sonra koptu bizim için. Grosicki oynamadı (milli takımından sonra) Eneramo bir kaç maç sakatlıktan forma giyemedi falan filan. O iki maçtada kevgire çevirdiğimiz Bursaya bir şeyler oldu ve Kupada bizi küçük hatalardan dolayı maçı kopardı ve maalesef kupada elimizden uçtu.
Ha birde süre gelen şike davaları en fazla Fenerbahçe ile bizi vurduğuna göre bulunan şartlarda sıralamadaki yerimizin mucize olduğuna inanıyorum. Düşünün başkanı içerde yöneticisi içerde futbolcusu içerde takım topçuları huzursuz hocası huzursuz bir takımdan daha ne beklenirdiki...
Hülasa ben bu konuda sizinle hem fikir olamayacağım. Sizin düşüncelerinize de saygı göstermekle birlikte Avrupaya da fırsat verilirse Sivassporumuzun hakettiğini düşünüyorum...