Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Devre Arası Transfer Piyasası
Alt 17.01.2015, 01:09   #11
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Devre Arası Transfer Piyasası

Pekin Köşnek transferine şaşırdım. Bu arada büyük fotoğraflar sayfaları düzensizleştiriyor.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2015, 00:10   #12
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Devre arası yolların ayrıldığı 4 oyuncuya hiç bir süper lig klübünün talip olmaması ne kadar acı ve vahim bir olaydır şehir ve vizyonumuz açısından...Bizde gidiyoruz antepte 18e giremeyen İbrahim Akını transfer ediyoruz bazı arkadaşlar flash transfer diye ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor...Gülermisin ağlarmısın düştüğümüz durumlara...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2015, 18:27   #13
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

K.erchiyesspor, bir dönem Real Madrid formasi giyen Royston Drenthe ile 2.5 yil anlasmaya varmis.

helal olsun adamlar cok iyi transferler yapiyorlar.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2015, 18:34   #14
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
K.erchiyesspor, bir dönem Real Madrid formasi giyen Royston Drenthe ile 2.5 yil anlasmaya varmis.

helal olsun adamlar cok iyi transferler yapiyorlar.
son oynadığı takıma bak derim ki yanlış hatırlamıyorsam ağır sakatlık geçirdi. Bu adamı biz getirsek eminim yorumun farklı olurdu. Eleştiri sadece olumsuz şeyleri söylemek değildir olumlu eleştiride vardır. Ama sen ve senin gibiler nedense Sivassporla ilgili her şeyi olumsuz başkalarını olumlu eleştiriyorsunuz
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sawyer5892'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.01.2015, 18:37   #15
58YIGIDO58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 689 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
son oynadığı takıma bak derim ki yanlış hatırlamıyorsam ağır sakatlık geçirdi. Bu adamı biz getirsek eminim yorumun farklı olurdu. Eleştiri sadece olumsuz şeyleri söylemek değildir olumlu eleştiride vardır. Ama sen ve senin gibiler nedense Sivassporla ilgili her şeyi olumsuz başkalarını olumlu eleştiriyorsunuz
Bize gelse Yorumum ayni olurdu bundan emin olabilirsin.
Son oynadigi Takimda onemli degil adamin videolarini izledim gayet iyi hizli oyuncu Takimi öne tasiyan iyi sut cekme özelligine sahip.

Biz pedro, rengifo, chrisantus gibilerini aldigimiz icin Sivasspor la ilgili herseyi olumsuz yönde elestiriyoruz.

madem oyle Yönetim alsinda iyi oyuncu orta sahaya bizi utandirsin.
ama almaz her sezon oldugu gibi herkes transfer yapar biz izleriz sadece.
Alt 18.01.2015, 18:55   #16
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bize gelse Yorumum ayni olurdu bundan emin olabilirsin.
Son oynadigi Takimda onemli degil adamin videolarini izledim gayet iyi hizli oyuncu Takimi öne tasiyan iyi sut cekme özelligine sahip.

Biz pedro, rengifo, chrisantus gibilerini aldigimiz icin Sivasspor la ilgili herseyi olumsuz yönde elestiriyoruz.

madem oyle Yönetim alsinda iyi oyuncu orta sahaya bizi utandirsin.
ama almaz her sezon oldugu gibi herkes transfer yapar biz izleriz sadece.

Gardasim.. Daha yeni son uyarini aldin.. Bence fazla uzatma konuyu.. Has cocuksun anladik ama yonetim kafasina gore transfer yapmiyor.. T. Direktorun istegi ve mali durumu goz onunde bulundurarak transfer yapiyor. Fb guizayi 14 milyon euroya aldiginda ispanyanin gol kraliyken aldi. Adam fiyasko cikti. Kamanan israil liginden, aatif bulgaristandan geldi. Takima makina almiyorsun ki ayni performansla oynasin. Aldigi para tartisilir tabi ama sonucta insan.. Form tutar tutmaz, takima sehre alisir alismaz, takima t. Direktore uyum saglar saglamaz.. Onceden belli olmaz ki.. Banlanacaksin kendine yazik edeceksin.. Biraz sabret.. Yonetim acemi gunlerini geride birakti.. Onlar 7/24 takimla geciriyor.. Eksikleri tabii ki goruyorlar.. Sadece biraz sabret
Alt 18.01.2015, 18:59   #17
58YIGIDO58
Usta Yiğido

Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardasim.. Daha yeni son uyarini aldin.. Bence fazla uzatma konuyu.. Has cocuksun anladik ama yonetim kafasina gore transfer yapmiyor.. T. Direktorun istegi ve mali durumu goz onunde bulundurarak transfer yapiyor. Fb guizayi 14 milyon euroya aldiginda ispanyanin gol kraliyken aldi. Adam fiyasko cikti. Kamanan israil liginden, aatif bulgaristandan geldi. Takima makina almiyorsun ki ayni performansla oynasin. Aldigi para tartisilir tabi ama sonucta insan.. Form tutar tutmaz, takima sehre alisir alismaz, takima t. Direktore uyum saglar saglamaz.. Onceden belli olmaz ki.. Banlanacaksin kendine yazik edeceksin.. Biraz sabret.. Yonetim acemi gunlerini geride birakti.. Onlar 7/24 takimla geciriyor.. Eksikleri tabii ki goruyorlar.. Sadece biraz sabret
Haklisin Yigido ama kötü birsey demedim sadece iyi bir orta saha oyuncusuna acil ihtiyac var onu demek istiyorum.
Rakipler transferi yaparken biz izlemeyelim inu anlatmaya calisiyorum.
mesela gecen sezonun devre arasinda gec kaldik ve ornegin pedro oldoniyi almistik.
yani ne kadar cabuk o kadar iyi.
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2015, 19:13   #18
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Haklisin Yigido ama kötü birsey demedim sadece iyi bir orta saha oyuncusuna acil ihtiyac var onu demek istiyorum.
Rakipler transferi yaparken biz izlemeyelim inu anlatmaya calisiyorum.
mesela gecen sezonun devre arasinda gec kaldik ve ornegin pedro oldoniyi almistik.
yani ne kadar cabuk o kadar iyi.
Eminim ki bir yerlerde, bir bjk taraftari senin gibi sitem ediyordur "kac senedir bu takima sag bek gelmiyor. Kuccugucuk Sivas bile koca cicinho yu getirdi, bizim yonetim uyusun.." Her takimin eksigi var. Her takimda maddi gucune gore transfer yapiyor.. Onemli olan kalkamayacagin yukun altina girmemek.. 4 transfer yapildi zaten.. Forvet alindi.. Sac bas yoldurtur yoldurtmaz belli degil. Seneye insallah daha iyi bir forvet aliriz ve umarim sergen hoca eneramoya penalti attirtmaz
millet seni anladi ne demek istedigini de goruyor. Ama sende milletin ne demek istedigini gor ve anla gardasim..
Duyduguma gore ordu da sadece as takimdan 4 oyuncu kalmis. Sonumuzun ordu gibi olmasini istemiyorsundur.. Ahim sahim buyuk transferler yapmadilar cunku. Aldiklari oyuncular form tutmadi sadece.....
Alt 18.01.2015, 19:22   #19
58YIGIDO58
Usta Yiğido

Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eminim ki bir yerlerde, bir bjk taraftari senin gibi sitem ediyordur "kac senedir bu takima sag bek gelmiyor. Kuccugucuk Sivas bile koca cicinho yu getirdi, bizim yonetim uyusun.." Her takimin eksigi var. Her takimda maddi gucune gore transfer yapiyor.. Onemli olan kalkamayacagin yukun altina girmemek.. 4 transfer yapildi zaten.. Forvet alindi.. Sac bas yoldurtur yoldurtmaz belli degil. Seneye insallah daha iyi bir forvet aliriz ve umarim sergen hoca eneramoya penalti attirtmaz
millet seni anladi ne demek istedigini de goruyor. Ama sende milletin ne demek istedigini gor ve anla gardasim..
Duyduguma gore ordu da sadece as takimdan 4 oyuncu kalmis. Sonumuzun ordu gibi olmasini istemiyorsundur.. Ahim sahim buyuk transferler yapmadilar cunku. Aldiklari oyuncular form tutmadi sadece.....
Tamam her sozune katiliyorum yigido ama birde olaya su yönden bak:

Elimizde gecen senelerde oyuncularimiz hep belese gitti onlari iyi fiyata verebildikmi ?
2-3 million euro eden bir grosickiyi sen 500.000-800.000 euroya verirsen tabiki para skkintisi cekersin ve iyi oyuncular alamazsin.
buda simdi Yönetimin elestirilecek bir tarafi bunu oncellikle kabul edelim.
Alt 18.01.2015, 19:23   #20
batur0658
Yiğido

124 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 464 batur0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akhisar westham ve bragadan iki transfer yaptı birde yiğit gökoğlanı aldı..bakalım acaba carlos mu oyuncu bulamadı burada yoksa yönetimimiz mi alamadı ki bence carlos bulamadı ama insanın aklına soru işaretide gelmiyor değil !
batur0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
arası, devre, piyasası, selam, transfer