Günay'cım ellerine sağlık, sayende İzmir'de iftara katılanların ve İzmir dışındaki Yiğidoların dilinden kurtulmuş oldum. Hele uzaktaki Yiğidolar böyle bir organizasyonun yapılmadığından şüphe duymaya ve belge istemeye başlamışlardı.
,
,
)......
Tekrar teşekkür ederim Günay kardeşim.
Katılan kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. İnşallah ileride daha çok katılımın sağlandığı, değişik ve güzel organizasyonlarda buluşmak kısmet olur.
Rallim58 kardeşimde haklı olarak kimin kim olduğunu merak ediyor. Günay kardeşimiz genelde fotografların altına yazmış isimleri inşallah anlaşılır olmuştur. Ama ben şunu söyleyeyim "öyle merak etmekle tanıyamazsınız. İzmirli Yiğidoları, yerinde tanıyacaksınız. Geleceksiniz İzmir'e, misafirimiz olacaksınız, tanışacağız bakın bakalım bir daha bizlerden ayrılmak istiyormusunuz." Biz İzmirli Yiğidolar farklı olmaya çalışıyoruz. Farkımızı fark edeceksiniz.
İzmir'den Sivas'ta ki, diğer şehirlerde ki ve Yurt dışında ki tüm Yiğidolara, kardeşlerimize, bu fotograflarla bir nebze de olsa selam,sevgi ve hasretlerimizi gönderiyoruz.
Herkesin BAYRAMI KUTLU OLSUN !...
Günay'cım tekrar teşekkür ediyorum, böylesine bir zamanında bu işe ve bize vakit ayırdığın için.
.