[QUOTE=cerkez yigido]gardas bende adanadayim bir ara senle bulusalim bir mahsuru yoksa tanisalim sivas icin adanada yapabilecegimiz birsey varmi tartusalim[/QUOTE]
tabiki tanışmanız ii olur en azından adana daki sivaslıları tanırsınız msn mi verim ben cep telefonu işiyle ugraşıyorum eklemek isteyen arkadaşlara duyrulur [email]sivaslihasan@hotmail.com[/email]
Konu sivaslihasan tarafından (31.12.2005 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir..
S.a bende adanadayim burdan tum sivaslilara lar extrasivas ve digerleri sizlere mail atacam lutfen goruselim topragimi gormek cok iyi olur burda bir mail kardesligi kuralım adanada oturanların yeri olsun burası benimki=>twice_smile@hotmail.com
diger adanada oturan arkadaslar burdan dewam edelim artık
sevgili hemserim twice_sivas(dogan) la msn ile gorustukten sonra anlasarak bulustuk ve keyifli bir sohpetin ardindan tekrar gorusmek uzere ayrildik sivasspor.com sayesinde iyi bir dost edindigime inaniyorum
yiğidolar bende adana kalıyorum ama denizlide üiversite okuyorum şuanda adanadayım 20 gün burdayım.sivasa her zaman yardım etmeye hazırım kardeşlerim.görüşmek üzere
[QUOTE=GuNaY;88881][B]3 kişide olsanız bir araya gelip çay içmelisiniz...
O çayın tadı bambaşka oluyor [/B][/QUOTE]YA ADANALIYIM ALLAHIN ADAMIYIM HEMŞERİLERİM SİZİ SEVİYORUM