Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
2011 de Enaramo ve Grosecki gündeme geldiğinde bir çok kişi bu tarnsferlere olmaz diyordu;hatta sosyal medyada bizlerle dalga geçen başaka takımların taraftarları da vardı..Bir de baktık bu 2 oyuncu sivassporda..Sivasspor 22 yaşındaki Grosecki için 900.000 euro gibi kendisi için rekor bir fiyata bu işi bitirdi...Ben de diyorum ki bu iş malesef paraya bakıyor;verdin mi parayı getiremeyeceğin oyuncu yok;siz paradan haber verin...Bu oyuncu gelir mi gelmez mi bilemem ama Okan Hoca söylendiği gibi iyi bir skaout(oyuncu izleme) ekibi varsa, inanıyorum ki bu yıl aynı Rıza Hoca döneminde olduğu gibi iyi transferler yapacağız...Haftaya ve kamp öncesinde nasılsa transferlerin büyük kısmı belli olacak..Artık deniz bitti ,kara göründü...İstenen oyuncuları alamazsak herkes sezon sonunda nerelerde olacağını çok iyi biliyor...Umarım istenen transferler yapılır...Umarım 30 ların üstüne çıkan bir takımın yaş ortalaması düşürülerek önümüzdeki 5 yılın sivassporu oluşturulur..Siz hoca ve taraftarın istediği beklenen transferleri yapın bakalım,ondan sonra taraftar stada geliyor mu gelmiyor mu hesabını da rahatlıkla sorun...Özlenen transferlerin yapan bir takımın stadına neden taraftar gelmesin...Sivasspor taraftarı kendilerini heyecanlandıracak,tekmeye kafa sokacak,4 büyükler dahil her maçta 90 dak. boyunca mücadele edecek,doymamış,genç,dinamik yeni transferleri bekliyor ve özlemini çekiyor.....
|
Eyüp gardaşım o kadar güzel düşünüyorsun ki keşke bazılarıda düşünse senin gibi... Ben yine ısrarcıyım bu görüşümde... Sebebi gayet basit. Transfer politikamız.
Bir arkadaşımız ne güzel beyan etmiş. ''Sizin takım futbolcu çöplüğüne dönmüş'' diye... Bunun sebebi transfer politikasıdır. Şöyle baktığınızda yaş ve futbol hayatının sonlarına gelmiş veya küme düşmüş takımdan gelen kaç oyuncu var. Bunun sebebi ucuz, bonservisi pahalı olmayan (istisnai oyuncularda var) ne kadar oyuncu varsa bizde..
Keşke diyorum şöyle 20-23 arası ilerde Grosicki gibi zamanında futbolcu alıpda hem piyasasını yükseltip para kazanacağımız hemde takımın ivmesini yukarı çekecek transferler yapsak. Gönül istiyor ama YOK işte...
Bu nedenle bu oyuncu gelmez alınmaz tezimde ısrarcıyım. Keşke gelsede benim yüzüm yerle bir olsa. Rezil kepaze olsam.