Cevap: Otyakmaz'dan veda sinyali
Mecnun Başkan bare giderken şu Mesut denen kendi mesut olan bizi çileden çıkaran adamı şu son açıklamalarından sonra kov, hem Sivasspor'u hem de seni karalayan bir açıklama yaptı. Bıraksın gitsin böyle karaktersizlere Sivasspor'un ihtiyacı yok, kendi beceriksizliğini örtmek için başkalarına çamur atan adamın Sivas'ta iyi yok sayın Başkan. Biz 2. lige teknik direktörsüzde gideriz veya 4 Eylül'ün maçları bitti onla devam ederiz, son iyiliğini yap ve bu adamı gönder ..
Seni seviyoruz, hep sevdik yılmadık. Şike dediler inanmadık arkanda durduk, takım kötü giderken Mecnun Başkan var bizi düşürmez dedik, güvendik yüzümüzü kara çıkarmadın, helal olsun. Bu seneki transferlerde bile ben vardır bir bildikleri bu senede ligde kalırız dedim, olmadı. Dünyanın sonu değil her zaman bu ligde değildik, sonsuza dek olmayacağımızı da herkes biliyordu ama başkan Sivasspor'daki yapacakların şahsi kanaatimce son raddesine gelmiştir, bundan sonra hem sen hem de Sivasspor zarar görecektir. Umarım çekilirsin ve takımın önünü açarsın..
Ayrıca korkak Sivasspor sevdalısı değil yönetim sevdalısı arkadaşlara da sözüm şu: Kimse unutmasın Sivasspor sahipsiz değildir, Bir Mecnun gider bin Mecnun gelir ..
|