Tecrübeli Yiğido
239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671
|
Cevap: Passolig'i Anlayamadılar
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
DEMEKKİ sivasın milletinin anlama kapasitesi zayıf ,onun için pasolig dalgasını iyi anlayamamış demekki konyalılar daha zeki ,pas demişler pasoligi anlamışlartrübünlerin boşalmasının tek nedeni pasolig değil ,r.carlos hoca ülkenin durumunu bilmediği için böyle anlamış,türk futbolunun bitmesine passoligden önce şike davasıda büyük etken olmuştur,paso ligden önceki maçlara bakın ,şike sürecinden önceki maçlaRA ,bide şike davasından sonraki maça bakın farkı görür herkes,pasoligi anlıyan anladı hocam ,anlamıyanlarada ben biraz anlatıyımda belki anlarlar,başta şike operasyonu ve bu paso lig dalgası tamamen siyasi bir olaydır,türk futbolunu ve bazı külüpleri ele geçirip milyonlarca insana hükmedeceğini sanan zihniyet başarısız olmuş,hapis yatan yattığıyla kalmış buna kılıf bulmak için çete üyesi olarak suçlanmışlardır,ogünden beride gözle görülür şekilde insanlar trübünlerden soğumuşlardır,PASOLİGE gelince,dünyada eşi benzeri olmayan ,yapılmak istenen ülkelerdede ertesi sezon kaldırılmış dandik bir sistemdir,birilerine haksız kazanç sağlayan,kulüplere ,taraftarlara ,futbolculara ,takımlara zerre kadar faydası olmayan ,ve olacağınada inanmadığım hortum düzenidir,ülkede yandaşa peşkeş çekilmeyen ne sahil ,ne orman ne hazine ve vakıf arazisi bırakmıyan zihniyet ,futbolada el atmış,istediği takımları istediği liglere çıkartmış,siyasetii taaaa futbolun dibine kadar sokmuşlardır,paso ligde bunun bir sonucudur,ülkede her ilçede şubesi olan onlarca devlet ve özel bankalar dururken ,kar yok diye bu işe girmezken ,karlı olmayan bu pasolig işine birilerinin damadının şirketinin ,tecrübeli hortumcunun 8 şubesi olan bankası bu karsız işe giriyor hemii, tüm bu gelişmeler tesadüf ,adam türk futboluna hizmet için bu zararlı işe giriyor hemii ağlatacaksınız beni bu adamlar öpmedikleri insana kolye takmazlar ,geçin bunları ,hedef belliydi,herhafta 300 bin kişi maça gidecek ,bu 300 bin kişi heryıl bankaya 15-25 tl ödeyecek,bu kartlar aynızamanda kredi kartı olacak millete ordanda üflenecek ,yarısı kulüplere yarısı hortumcuya kalacak,her geçişten hortumcuya 1 tl daha kalacak ,evdeki hesap çarşıya uymadı ,istediği parayı kazanamayınca gerekli alt yapı yatırımlarıda yapılamadı,stadlarda çile devam ediyor,sivasda hepi topu 2 bin kişi maça geliyor onlar bile zar zor içeri alınabiliyor,ya 15 bin kişi gitse artık rezilliği siz düşünün ,mesele sivaslıların pasolig alıp almaması değil , tüm kulüplerin bu kepazeliğe sessiz kalınması,diyeceksinizki neyapalım ele güne karşı sivassporumuzu yapayalnızmı bırakalım ?bunada benim gönlüm razı olmuyor,hem kulüp zarar ediyor,hem futbolcular motive olamıyor,insanlar pasolige üye olunca fişlendiğini düşünüyor,küfür yasak maddi cezası var ,sinire gelip hakeme yada rakip futbolculara küfredenler kamera tesbit edip ,bigece polis evden alır korkusuda var,az uz para değilki 800 tl filan cezası var ,bu sisteme sadece sivaslıların karşı gelmesi yetmez tüm kulüpler karşı gelmeli ki anlamı olsun,şahsıma gelince ,belki 2 3 maça gideceğim ,sivassporumuzu istanbulda 3 5 maç harici hiç yalnız bırakmadım ,yinede bırakmayı düşünmüyorum,nekadar karşı çıksamda küfrede küfrede ,bu pasolige gidecek paranın sivassporumuza giden payı hariç kalanını haram ederek lanet ederek almayı düşünüyorum ,7 8 liranın acı toku değilim ,gelecek yılda bu lanet hortum düzeninin kaldırılmasını bekliyorum ,türk futbolu bitti btiyor ,kurtarmak gerek
|
Mükemmel ozetlemissin abi ağzına sağlık
Ben neden aktif banka para yatırayım ki neden bana zorla yaptirilmak istenen bir şeye razı olayım en büyük sorunumuz denilen herşeyi sorgulamadan kabuk etmek fikrimiz var ama uygulayamiyoruz almayın kardeşim boş tribünlere oynansin maçlar bakın bakalım nasıl çark edecekler , derdim para filan değil ogrenciyim istanbulda Sivasın hemen her maçına zorlanarakta olsa gittim ama ben bu zorbalığı kabul etmeyecegim , fislenmeyecegim , benim ustumden kimse para kaldiramayacak , ranta ortak olmayacagım.
|