Bu gruptan Lider çıkmamız da önemli bende çünkü ikinci olursak GS ile eşleşme olasılığımız yüksek olur GS kupayı almaya 2 maç kalmışken de o maçlara illaki asılır bu yüzden en iyisi GS ile eşleşmeden Antalya veya Elazığ belki de Tokat ile eşleşip gruptan sonra 1 rakip eleyip GS ile finale kalmak en kolayı olacaktır
Transferden sonra degerlendirmek en makul olani suanki takim forvetsiz oynuyor onun icin önceligimiz forvet transferi olursa buna ziyadesile seviniriz ve güvenimizi belirtiriz insallah dedigimiz gibi olur.
her hangi bir lig maçına verilen değerin 2 katı değer verilmeli bu maça..bu maç kilit maçı bizim için,akhisar ve eskişehirden içerde 4 puan alırsak,+3 bursa,deplasmanlardan da 2 puan çıkarırsak 9 puan yapar ki en az 2.sırada çıkarız.
Bu deplasmandan kesinlikle puansız dönmeyeceğimizi düşünüyorum. Bursa'nın eski havası kalmadı, hele ki Batalla ve Pinto olmadıktan sonra sıradan bir anadolu takımı izlenimi veriyorlar. Eğer gerçek oyunumuzu oynarsak grup maçlarına galibiyetle başlayacağımızı düşünüyorum.
Bursaspor sahasında her zaman 1-0 öndde başlamıştır..Lakin bu yılın performanslarını değerlendirdiğimizde ben bu maçon skorunun 0-0 veya 0-1 olasılık katmanlarında devaam edip Sivasspor lehine sonuçlanacaağınnı düşünüyorum Sivasspor kaybetmez Bursaspr galip gelemez.. Benim düşüncem budur...