Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017
AKHİSAR=Milan lukaç,ANTALYA=Fornezzi KONYA=Mario fulgieras BJK=Denis boyko RİZE=İtanje FB=Fabiano Ribeiro GS =muslera ANTEP=Karcemarskas GENÇLER=Johannes Hopf KAŞIMPAŞA=Andreas IsakssonKAYSERİ=Ali Ahamada OSMANLI =Artur Moraes TS =Esteban bUNLAR süperlig takımlarının kalecileri,bu takımın yöneticileri aptalmı?okadar yerli kaleci varken ,dünyanın parasına bu kalecileri getiriyorlar,öyle bir yerli kaleci çıksa ,herkes alır yokk işte olmadığı için bu kaleciler getiriliyor,izlanda milli takımının kalecisini beğenmeyip ,ne üdüğü belli olmayan kaleciyi, beğenen adamlarla futbol konuşmam,sorsan tolganın tipi nasıl bişey bilmezler ,ömründe belkide 1 kez canlı seyretmemiştir ,gelip burda ahkam keser setcus defolsun filan,o tipler borjanıda beğenmemişti,hani sivassporu avrupaya taşıyan ,yılın kalecisi ödülü alan borjanı ,biz ramoviçe bednara bırakma pahasına teneke bağlayıp yollattığımız borjan ,bu tiplerin hepsinin ciğerini bilirim,sivasspor düştüyse eğer hep bu anlayıştaki kişilerin yüzünden,adeta yöneticilerde bunları duyuyor gibi davrandığı için düştü,bunlar zamanında rıza çalımbayıda beğenmediler ,hani sivassporu ligde tutan ,ömründe takım düşürmeyen,çalıştırdığı takımları ilk 5 dışında bıraktırmayan rıza hocayı,bunlar r.carlosuda beğenmezlerdi ,hani sivassporu avrupaya götüren,anadolu takımları içinde en iyi futbolu oynatan hocayı,sergeni beğendiler,okanı beğendiler,mesut hocayı beğendiler,kadiri beğenmeyip ,hakan özmerti beğendiler,eneramoyu ,utakayı beğenmeyip ,oldoniyi ,rengifoya mahkum ettirdiler ,groseçki beğenmeyip,beykana ,i.kaşa mahkum ettirdiler,neticede örnekleri çoğaltabiliriz,burdaki üyelerin davranış biçimleri klasik Sivaslı davranışları,nerde sivasA hayırı dokunan varsa sivasdan sürülür ya görevden alınır,nerde sivasa zararı dokunan varsa onları sever ,örnek verdim ,12 yıl önce sivasspor tam gaz şampiyonluğa uçuyordu ,nedenini halaa öğrenemediğim şekilde hırtın teki cengizi yollatdı ,büloyu yollattı ,takım adeta durdu ,şampiyonluktan olduk,demekki bizler ,yada ben boşuna 40 yıl futbolla ilgilenmişim ,futbolcudan anladığımız yok,bu ligin en kötü kalecisini bile görmemişim ,açın sivasspor maçlarını tekrar tekrar izleyin,sivassporun kaçmaçta farktan kurtulduğunu görürsünüz,maç yorumlarının çoğunda setcusa teşekkür vardır,hani yöneticilerin bizim fikrmize göre davranacağını sanmıyorumda ,yinede akıllarını başlarına devşirirler diye yazıyorum,da costayı yollatıp,ümiti küstürüp,ibrahimden sag bek,emreden solaçık,koneden stoper,j.boyeden golcü icad etme hevesi yüzünden ,setcus hatalı goller yemişde olabilir,şuan sıralama yapılsa türkiyede setcus bana göre ilk 8 içinde kalır,itanje,onur,karcemaskas, esteban ,muslera,volkan,ali hamada,?başkada aklıma bir kaleci gelmiyor,kalmış olmasına sevindim,kalmasıda birşeydeğil,eğer hoca oynatmıyacaksa yollasınlar ,lig başlasın göreceğiz ,kim haklı kim haksız ortaya çıkacak.
|