17.11.2015, 10:42
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sivas Belediyespor'da Kötü Gidiş
Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı
Ben zaralıyım. Çok şükür de Sivassporluyum. Çevremde sivası ve sivassporu sevmeyen zaralı görmedim. Eğer öyle tipler varsa Allah ıslah etsin. Şehrine baş kaldırana çok yazık
|
Kusura bakma kardeşim sakın yanlış anlayıpda alınma, yazmak icap etti,burda kimse zarayı yada zaralıları kötülemek istemiyor ,kimsenin haddide değil,ben birlikte deplasmana gittiğim yığınla zaralı biliyorum, mesele zara değil,yazılanlar gerçek, elbetteki 3 5 zıbıldağın yaptıkları tüm zaraya maledilmez edilemezde,bu davranış biçimi sadece zaralılara özgüde değil,enaz 4 5 ilçe daha varki ,nüfusunun büyük bölümü sivasla ,sivassporla ilgili değil,ne siyasal ,ne sosyal, ne ekonomik,ne sportif açıdan sivaslılıkla uzaktan yakından alakaları yok ,ben sizin şahnızda sivassporlu ,has sivaslı tüm zaralılıları ve diğer ilçelerimizin insanlarını gönülden seviyorum, sivasa yapılanlar ,gördüklerimiz zorumuza gidiyor ,bir ilçe takımı diyor biz sivasın sayesinde ligde kalacaksak düşelim daha iyi diyor,sivaslı başarılı oyunculara tenezül etmiyor, karadenizli oyuncularla düşüyor,başka ilçenin insanları sivasın maçına gelmiyor ,ancak bjk ile fb ile gs ile maç yaptığımızda ,rakip tarafına geçip sivasa küfrediyor,başka ilçenin insanları sivassporun rengini bile bilmiyor,biz garadenizliyiz vadiliyiz vs vs bizene sivasdan zorla bizi sivaslı yapıyorlar diyor,başka ilçe çıkıyor biz alışverişimizi gayseriden yapıyoz ,sivasla alakamız yok diyor,öbür ilçe diyor biz malatyanın havasını alıyoruz,işimiz ,yolumuz sivasdan çok malatyaya gidiyor vs vs .geçen hafta maltepe sahilinde sivas günleri yapıldı ALLAH Rızası için hiçbir standda tek 1 sivasspor bayrağı görmedim,sahnenin arkasında 1 büyük bayrak asılamazmı?anlıcan mesele zara divriği filan değil,mesele sivasın ekmeğini yiyip suyunu içip ,sivasa yanlış davranan zihniyet meselesi.
|
|
|