Cevap: TV58 VE HALİÇ RESTAURANT'A (İSTDER)den TEŞE
İSTDER nezdinde TV58 ve Haliç Restaurant Sahibi Halil abiye teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik adına yapılabilecek en güzel organizasyonlardan birisi olmuş.
Bizleri orada en güzel şekilde temsil ettikleri için. Murat abi ve Recep abiyede ayrıca teşekkür ederim.
GuNaY
Dün RTV58'de izledim muhteşem bir gece olmuştu orda olmak isterdik ama ne yaparsın işte gurbet böyle her istediğinde olamıyorsun yakında,olsa bile gidemedikten sonra oda gurbet sayılır
Emeği geçen ve bizlere izleme fırsatı sunan RTV58 sonsuz teşekkürler.....
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
BU HALİÇ RESTURANT İYİ BİR AÇILIM BELKİ TAYYİBİN KÜRT AÇILLIMIKADAR DEİLDİR AMA İYİ BEN 58 TV SEYREDİYORUM BİR DE BAZI ASLAN YATANDA ÇAKALAR GÖRÜYORUM HAYIRDIR ANLAYANLAR ANLAMIŞTIR
Alıntı:
tekdoktirin Nickli Üyeden Alıntı
BU HALİÇ RESTURANT İYİ BİR AÇILIM BELKİ TAYYİBİN KÜRT AÇILLIMIKADAR DEİLDİR AMA İYİ BEN 58 TV SEYREDİYORUM BİR DE BAZI ASLAN YATANDA ÇAKALAR GÖRÜYORUM HAYIRDIR ANLAYANLAR ANLAMIŞTIR
Mübarek Ramazan İftar Yemeğinde gelenleri bile burada eleştiriyoruzya SİVAS'ın neden gelişmediğinin resmidir
Yaradilani Severim Yaradandan Öturu
__________________ ????????????????
Bu Konuda RECEP_YÜKSEL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Helal olsun oradaki bütün hemşerilerime...Sivasta yaşayan Sivaslılar biraz bakarda örnek olur inşallah...Çünkü biz burada bu kadar adam toplanamıyoruz biraraya...Emeği geçen herkese teşekkürler ....