Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporun cefakar yiğidoları isyanlarda…
Alınan BJK mağlubiyetinin faturasını, şanssızlıkların yanı sıra, hakem Çağatay Şahan ve takımını 10 kişi bırakan Uğur’a kesilmesi haksızlık olmasa gerek…
Sivassporda bir şeylerin iyi gitmediği de net olarak ortada… Net olarak ortada olan bir başka şey daha ise, Rıza Çalımbay’ın anlaşılmaz inatlığıdır.
Bu inatlık, bu anlaşılmaz tavırlar nedendir? bilinmez…
Gol yollarında eksikliğimizin giderilmesi adına alınan Piech’in, son 5 dakikada oyuna alınması dalga geçmekten başka nedir?…
Siyah-Beyaz aşkını her gün giydiği eşofman takımında gösterip, Sivasspora geldiği günden bugüne kırmızı beyaz giymemesinin esprisi nedir?…
Son haftalarda kendini göstererek, iyi karşılaşmalar çıkaran Erhan’ın yerine kendisine “uğur” gördüğü, son günlerin tartışılan ismi Uğur Kavuk’la oyuna başlamasının sırrı nedir?…
55.-60. dakikada oyuncu değişimi yaparak sonuca gitmeyip, son 5 dakikada oyuncu değişmesini nasıl izah ederiz?..
Bu isyanın, çığ gibi büyümemesi için;
“Piech’i ben almadım ki” düşüncesi ile ucuz inat uğruna, Uğur Kavuk ısrarının gözden geçirilmesi mutlaka sağlanılmalıdır. 2. Doğa olayı yaşanmaması için, Sivasspor için düşüncemi paylaşıyorum
Aksi halde...
Yiğidolar isyanda…!
|
Buraya kadar yapilan tesbitler cok güzel,hepsi dogru.
Dün adeta Riza hoca iyi giden Sivasspor´un altina takoz koydu,Ugur´la basladi takimi kifayetsiz birakti.
Bununlada yetinmedi aylarlardan beri ,Erman´in egoistligine care bulamiyor.
Yüz toptan belki serbest vuruslarda iki tanesini gol yapabilecek Erman´a katlanmasini anlamiyorum.Takim icerisindeki bu egoistlik takim arkadaslarinida bezdiriyor bence.Ne korner ,nede serbest vuruslarda etkili olamayan Erman bununicin ,Piech´í baltaliyor,yenilincede sahaya sürüyor.
Riza hoca dün iyi teknik direktör olmadigini ispatlamis oldu.Ugur denen komikle oyuna baslamasi ve kart sinirinda olan Erman ve Grosicki´nin bu oyunda en azindan sari kart alarak Bursa kupa macinda olmamamalarini hatirlatabilirdi.Onuda yapmadi.Riza hoca eski takimina RESMEN KIYAK yapmistir.Besiktas sampiyonluktaki iddiasini sürdürsün diye,fakat bu oyunuyla Besiktas zaten sampiyon olamaz.Allah´ín vurdugu Besiktas´a Riza hoca sacmaliklariyla dün resmen hayat verdi.
Bu yönetim artik susmamali.Riza hoca defterini kapamalidir.Takimin altina dinamit koyan,kendi bildikleri ugruna bazi oyunculari harcayan hoca istemiyoruz.
Erman´da ve Ugur´da ne buluyorsun önce bunun cevabini vermesini istiyoruz....Bunlari ya kesersin ,yada ceker gidersin.Senin Besiktas hayranligindan GICIK kaptik.
Dün gene basit bir golle yenildin Riza hoca.Sezon basindan bugüne kadar sabrettik ama olmuyor,sabir kalmadi bizde,sen bu isden anlamiyorsun.
Kasimpasa ve Besiktas maclarinda Piech´í oyuna ilk yari sürseydin oyunun gidisi daha baska olabilirdi....Sonucada yansirdi....
Sen Piech´ín resmen anatomisini bozdun oyuna almaya ,almaya.Oyuna girdigi kisa sürelerde iki macda iki sari kart gördü.
Biz calisan insanlariz, bizim hafta sonumuzu zehir ediyorsun Riza hoca,bizi moralsiz haftaya baslatiyor.Buna hakkin yok .
Kötü oynayan oyuncusunu hatir ugruna kesemeyen bir hoca meslegine kötülük eden bir hocadir bence.
RIZA HOCA dün aksam Besiktas´a omuz verdin puan almasini sagladin icin huzurla doldumu?