Cevap: Indirime gitmedi takımdan gitti...
Hiç kimseyle hiçbir futbolcu için tartışmaya girmek istemem ,bunu baştan söyliyimde,etsaz huseinin belki geldiği takımda iyi bir futbolculuk mazisi olabilir,sivassporda yeterli şans verilmediğine inanıyorum,şans verildiği az zamandada öyle ben bir ışık göremedim,açık konuşursam,ara transferde alınan omari hariç tüm oyuncular fos çıkmıştır,etsazda sivasspora atılan bu kazıklardan biridir,okan hoca böyle ara transfer yapacak kapasitede hoca değildi bunuda ispatladı,ara transferde bukadar oyuncu alana kadar 1 tane adam gibi forvet alınsaydı sivasspor düşmezdi bu kadar net,ptt ligin bütçesi bellidir,bu takımı ben yada biz düşürmedik,bu takımın oynayan yada yedek kalan oyuncuları düşürdü,etsazda fiyatında indirime gidebilirdi,gitmemişse yollanması isabet olmuş,galip güz<eli tanımıyorum,umarım atılan taş ürküttüğümüz kurbağaya değer,tanesedende bi cacık olacağını düşünmüy0rum şahsen,Eğer isteyeni varsa onun da yollanmasından yanayım.ben isimden ziyade formanın hakkını verecek oyunculardan yanayım,agbetu gibi,tum gibi,bilica ,dos bastos,balili vs vs .. gibi oyuncuların bulunmasından yanayım,etsaz huseinin yolu açık olsun.
|