Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: Sergen Yalçın imzayı attı!
Sivasspor lorant döneminde küme düşüyordu,bülent uygun ligde bıraktı,ertesi sezonlarda takımı bülent hocaya emanet ettik,svasspor tarihinin en büyük başarılarını yaşadık,muhsin ertuğral bu takımı düşürüyordu,mesut bakkal kurtardı takımı bakkala emanet ettik ,yanlış kadro oluşumuyla takımı düşme hatına soktu,rıza hoca takımı umutsuz haldeyken aldı , ara transferde aldığı adamlarla ligde tuttu,ertesi sezonlarda çok büyük hakem hatalarına ,şike sürecinin takımı yıpratmasına rağmen bence iyi işler çıkardı,r.carlos takımı avrupaya taşıdı ,ertesi sezon iyi futbol oynatmasına rağmen ,küme düşme hattında bıraktı ,sergen hoca öyle yada böyle takımı ligde bıraktı,görüldüğü üzere takımı ligde bırakan hocalara ertesi sezon takımı emanet etmişiz,sergen hocada bu takımı ligde tutarak bu takımın hocası olmayı haketmiştir,sivassporumuz için ,sergen hoca için hayırlı uğurlu olsun,bu habere ne çok sevindim ,nede çok üzüldüm,hoca belirsizliği kalktığına göre ,artık transfere şimdiden başlanmalıdır,takımın neresi eksik ?eminim sergen hoca hepimizden daha iyi biliyordur,yönetimde artık aklını başına devşirmelidir,sergen hocada ,geçmişten ders çıkartmalıdır,takımı komple dağıtıp ,yeni kadro kurmaya kalkarsa ,bülent uygunun son dönemindeki gibi sivasspora sıkıntı yaşatır,yapılacak iş belli,kaliteli kaleci ,kaliteli önlibero,kaliteli genç uzun stoper ,kaliteli fizikli ,hızlı ,golcüforvet,toptekniği ve sürati iyiolan,oyunu ileri geri oynayan kaliteli solaçık,ortasahada top dağıtacak,defansa ve forvete yardımcı olacak ,serbest vuruşlardada usta olan kaliteli 10 numara bu takıma çok gerekli ,görüldüğü üzere benim futbol görüşüme göre bu takıma ilk 11 için enaz 5 6 oyuncu şart ,yedeklerde ilk 11 deki oyuncuları aratmıyacak cinsten olmalı,sergen hocanın işi gerçekten çok zor,kolay gelsin hayırlı uğurlu olsun
|