Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı
malesef iyi temsil edilemedik..
|
hiçde iyi temsil edilmedik nedense çok çekingen duryordu şampiyonluğa oynayan takımı temsilen ordaydı taraftarın çekdiği sıkıntıyı dile getirmesini beklerdim daha lafa başlar başlamaz sivasdaki diğer guruplara atmaya laf söylemeye başlamışdıki sefa araya başika konuyla giriş yapdı adıyamansporun taraftar derneği başkanı bile daha çok ve net konuşdu.sivasdaki püsküllü belalarıymış bırak başkan bunları o püsküllü bela dediğin gençlerin içindeki sivasspor sivas sevdasını ben çok iyi bilirim çook yol yapdık çok deplasmanlara gittik o püsküllü bela dediklerinle. onları söylemeni beklemezdim bursadfaki maçda 5 ve altı yaşındaki çocukları biletleri yok diye içeri almadıklarını anlatabilirdin eski şehirdeki bilet fiyatlarını anlatabilirdin bunlardan haberin yokdusa eğer gidenlerden yaşayanlardan öğrenebilirdin istanbuldaki dernekden bahsedebilirdin çünkü sen orda sivassporu temsil ediyordun püsküllü belada neymiş ya onlar sivass sevdalısı sivasspor aşığı olan kişilerdir.tvde bile bu konuya girildiyse sivasda b,irleşmenin b si gerçekleşmez. bu arda püsküllü bela dediğide sivasdak,i merkez tayfa yeniçeriler çılgınlar ve yiğido gençlik gurubunu demek isdedi yanlışım varsa biri açıklar herhelde.