20.04.2016, 21:43
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647
|
Cevap: Hesaplar Yapılıyor
Mesut hoca tuttuğum ,sevdiğim hoca değildir,gelmesine nasıl sergene,okana karşı çıktıysam öyle karşı çıkmıştım,maalesef yanılmadım,teknik direktör sadece takımı antrenman ettiren adam değildir,elindeki malzemeyi en maxsimum derecede kullanan,takımı hem fiziksel hemde pskolojik olarak hazırlayan adamdır ,mesut hocada- bunlar yok,yok elindeki malzeme buymuş şuymuş hikayelerine gerek yok,eğer elinde husein diye moldenin yıldızı varsa oynatmıyorsan,elinde iyi kötü neyse ,hasan kabzeden 4 beden daha iyi texsera varda oynatmıyorsan,iyi kötü neyse bencil ,beceriksiz herneyse beykanı oynatmıyorsan hesaba kitabada gerek yok,hocanın hesaplarını bizlerde yapıyoruz velakin siyasette nasıl 2+2=4 etmiyorsa,futboldada şu maç 1 puan ,şu maç 3 puan hesapları tutmuyor,puan tahminlerimde 2.devre bugüne kadar 18 puan hesaplarken maalesef 8 puan eksik Topladık,konya1,bursa3,eskişeh ir3,mersin 1 hesaplamıştım olmadı,geri kalan haftalarda puan tahminim başakşehir 3,akhisar 3,gençler3,kayseri 1,fb 3 puan ,zaten bu hafta başakşehire yenilirsek,kayseride yenerse hesaba kitaba gerek yok,aynışekilde kayseriye yenilirsek yine hesaba gerek yok,sezon başından beri hesap yapa yapa matematik hocası olduk,üniversitede bile bukadar matematik çalışmadım,istatistiktik çalışmadım,saolsun yönetimin vurdumduymaz tavrı,hocaların inatları ,futbolcuların vurdumduymaz,bencil,beceriksiz ,yetersiz olmaları bizleri matematikçi yaptıya helalolsun
|
|
|