Sivasspor tribünlerinde bir ilki gerçekleştiriyoruz...Daha önce hiç bir grubun kendilerine ait polar atkı vb. araçları olmamıştı...Bizde maca gelenlerin genelde atkı bile takmadan geldiklerini gördükçe zorumuza gidiyordu...Hem renklendirme hemde güzel görüntü olması acısından polar yaptırmaya karar verdik...
İlk partimiz basılıyor...Büyük olasılıkla kayseri macına yetişecek...Yakında Allah nasip ederse polarımızın 2. baskısını vede atkı calısmalarımız olacak...(amacımız hava atmak değil rekabet ortamı olusturmaktır )
Polarların basımında büyük ölçüde sponspor olan bursa toprak izalasyon (Batuhan abiye) teşekkürlerimizi iletiriz.....
siteden isteyenler olursa yeterli sayı olusursa il dısına da kargoyla gönderebiliriz
emre polarlar kayseri maçına yetişecek allahın izniyle yanlız burda bi yanlışı düzeltmek istiyom ben ve firmam sponsor deiildir bende sizingibi sivasspor hastası fanatiğiyim bende tründeyim bildiğiniz gibi yer ve mesafa tanımaksızın heryerdeyim, sponsor demek anladığım kadarıyla yaptığı yardıma veya vs işde reklam yapmak demk ben reklam için yapmıyom bunu bu benden merkeezze sivassporu destekleyen mensubu üyesi olduğum gruba hediyemdir.kimsenin ne katkısı ne yardımı bu menden size gençler güle güle giyin.
Çizimdeki gibi ise çok güzel ,ondanda güzeli İnfaz kardeşimin tertemiz düşüncesi kendisini hem kutluyorum ,hem taraftar olarak teşekkür ediyorum.
Eğer İzmire gönderilme imkanı olursa (artarsa) bir tane büyük beden de benim talebim olur.
hemşom hemşerim bende gurunlüyüm sana özel salıcam söz hemde arkasına gürünlü yazdıracam ben tekrahmalıyım yeni ismi gerçi buda eskidi yolgeçen köyünden
Sivasspor tribünlerinde bir ilki gerçekleştiriyoruz...
Daha önce hiç bir grubun kendilerine ait polar atkı vb. araçları olmamıştı...
Bizde maca gelenlerin genelde atkı bile takmadan geldiklerini gördükçe zorumuza gidiyordu...
Hem renklendirme hemde güzel görüntü olması acısından polar yaptırmaya karar verdik...
İlk partimiz basılıyor...Büyük olasılıkla kayseri macına yetişecek...
Yakında Allah nasip ederse polarımızın 2. baskısını vede atkı calısmalarımız olacak...(amacımız hava atmak değil rekabet ortamı olusturmaktır )
Polarların basımında büyük ölçüde sponspor olan bursa toprak izalasyon (Batuhan abiye) teşekkürlerimizi iletiriz.....
siteden isteyenler olursa yeterli sayı olusursa il dısına da kargoyla gönderebiliriz
sevgilim sen uyu ben deplasmana kaçayım yollarda inceden atkımı sarayım bekleme beni bugece aşkımızdan önce gelir sivasspor sevgisi