Bu hemşehricilik, adam kayırmacılık olduğu sürece "böylesini görmedim" diyeceğimiz bir çok olaylarla karşılacağız.
Futbol Federasyonu kararını açıkladı Trabzona 5 maç seyicisiz oynama cezası.+ 31.000 ytl.
Ondan sonrada bir hesap yaptılar. Bir kulüp 5 maçta kaç lira net kâr elde eder. yaklaşık 250.000 ytl. Madem Sivasspor'un sahasını kapatamıyoruz. Onlara da Trabzon'un maddi kaybı kadar ceza verelim dediler.
Birisi bana bu 250.000 ytl lık cezanın mantıklı bir açıklamasını yapabilir mi?
Bu hemşehricilik, adam kayırmacılık olduğu sürece "böylesini görmedim" diyeceğimiz bir çok olaylarla karşılacağız.
Futbol Federasyonu kararını açıkladı Trabzona 5 maç seyicisiz oynama cezası.+ 31.000 ytl.
Ondan sonrada bir hesap yaptılar. Bir kulüp 5 maçta kaç lira net kâr elde eder. yaklaşık 250.000 ytl. Madem Sivasspor'un sahasını kapatamıyoruz. Onlara da Trabzon'un maddi kaybı kadar ceza verelim dediler.
Birisi bana bu 250.000 ytl lık cezanın mantıklı bir açıklamasını yapabilir mi?
bu işin mantığı yok kardeş..trabzon çok iyi havladı ulusoy da korktu al sana mantık..
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
Gerekli acıklamayı sivasspora yapılan haksızlıkları HINCAL ULUÇ
yapmış daha bu sözler üzerine ne söylenirki bize cezayı peşin kestiler trabzonspora ne zaman ne yapılacağı hala belirsizliğini koruyor işte bu çifte standart değilde nedir haluk efendi , haluk efendi bütün türkiye sizin çiftliğinizden cıkacak kararı dört gözle bekliyor sakın ola yanlış yapmayın yoksa neler olacağını siz asla tahmin edemessiniz cünkü karşında 6 milyon sivaslı bulacaksın sanmaki sesiz kalacağız tam tersine dünyayı yerinden oynatırız bunu sakın unutma ve kararını adil bir şekilde ver ne bizden yana ol nede trabzonspordan yana ol sadece
ADİL OL YETER
haksızlık bır yerde olursa demekkı orda bır dalavere vardır dalavereyıde cevıren trabzoın baskanı nuri albayraktır aslında haluk ulusoy baskanım sen nuri albayraktan mı alıcaksın emirleri yoksa seni o koltuga haksızlık olmasın die mi otutturdular şimdi hak sende istedigin gibi yap ama bidahak sivasa geldıgınde ise bizim baskanımızdan nasıl bir cevap alacaksın
bu yorumun için teşekkürler Hıncal Uluç işte SİVASSPOR u ezmeye çalışıyorlar.aynı saatte oynanmış maçı onlara cezası 8 gün sonra geliyor.. ben böyle adalete isyan ederim...