KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"
KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"
Transferin gözde futbolcusu Sivassporlu Mehmet Yıldız son zamanlarda çıkan transfer haberleri için "Beğenilmek çok güzel ama Sivas'tan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim" derken, takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Yıldız, takımının başarısı için ter dökeceğini belirtti!
28 Aralık 2007, 12:20
EN ÇOK OKUNAN HABERLER (Son 24 Saat)
>> TFF 1. Lig'de ilk 3 hafta programı!
>> Transfer dönemi açılıyor!
>> Taner hakemlerden dertli!
>> Orhan'dan ömürlük imza!
>> GEÇ OLDU AMA..!
>> ''Türkiye'de çok kalmayacağım''
>> 2008 SPOR TAKVİMİ!
>> Feldkamp dönüyor!
>> "Kesinlikle küme düşmeyeceğiz"
>> 2008'in ilk 3 puanı Chelsea'nin!
EN ÇOK İZLENEN VIDEOLAR (Son 48 Saat)
>> "İdolüm Fatih Terim"
>> KKTC'de ırkçılık tartışmaları!
>> Yalova'da Futsal şöleni!
>> 2007'NİN TAMAMI -1
>> Ronaldo ve Messi Kaka'nın gerisinde kaldı!
AJANSSPOR ANKET Sizce, 2007 senesini lider tamamlayan Sivaspor, bu başarısını 2008 yılında da sürdürebilecek mi?
Evet
Hayır
Tüm Anketler
FOTOĞRAF GALERİSİ2007'nin çarpıcı kareleri
Sporla dolu bir yıl daha geride kaldı. Şampiyonluklar, yıkımlar, biraradaydı. 2007'de de kameralara birbirinden güzel anlar yansıdı.[Tüm Galeriler]Mehmet Yıldız, "Zaten ben bu olaylar yaşanırken bile Sivasspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. Ben Mehmet Yıldız olarak takımım Sivasspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. İnsan mutlu olduğu evinden ayrılmayı neden istesin. Beni bu günlere Sivasspor getirdi. Benim için önemli olan ilk etapta transfer değil kulübümün başarısıdır. Çünkü benim Sivasspor'a ödemem gereken bir borcum var. Onu ödemeden bu takımdan hiç bir zaman ayrılmayı düşünmüyorum. Ben ve arkadaşlarım bunu başaracağız 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacağız. Şuandan itibaren tek hedefimiz budur. Bundan sonra Sivasspor'un başarısı ve şampiyonluğu için ter dökeceğim. 2. yarı bambaşka bir Sivasspor izleyeceksiniz. Transferim konusunda ise bu saatten sonra gelişecek olayda benim ve kulubümün menfaatleri doğrultusunda bir olay gelişirse başkanımız ve hocamız Bülent Uygun'un takdirine bırakıyorum" dedi.
SİVASSPOR BAŞKANI OTYAKMAZ: "YILDIZ'I SATMIYORUZ"
Transfer sezonunun flaşı ismi Mehmet Yıldız'ı "satmaktan vazgeçtik" diyen Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Mehmet Yıldız transferinden kesinlikle vazgeçtik. Şehirde Mehmet'in satılmaması için başlatılan yardım kampanyası bizi çok duygulandırdı. Bu nedenden dolayı Mehmet Yıldız'ı satmaktan kesinlikle vazgeçtik. Bundan sonra bizim düşüncemiz taraftarımızında istediği gibi şampiyonluk. Onlar bunu çok istiyor biz de onların bu isteğini boşa çıkarmamak için çalışacağız" dedi.
SİVASSPOR BUGÜN ANTALYA'DA KAMPA GİRİYOR
Turkcell Süper Liginin ilk yarı lideri Sivasspor bu gün Antalya Manavgat'ta kampa giriyor. 28 Aralık 05 Ocak tarihleri arasında Antalya'da kamp yapacak olan Sivasspor burada iki de hazırlık maçı oynayacak.