--->: UEFA'nın da kafası karıştı...
Öncelikle tüm Yiğidolara selam olsun..
Sitenize üye oldum çünkü Beşiktaş hakkında atıp tutan arkadaşlara cevap vermek istedim.Bazı arkaşlar Beşiktaş'ın V.Manisa'ya 10 dakkada 4 golü şike yaparak attığını söylemiş..yahu biz size kendi evinizde 5 dakkada 2 gol attık 14. dakkada durum 2-0'dı..bu normal birşey de,ligden düşmesi kesinleşmiş,daha geçen hafta kendi evinde ligden düşmüş Kasımpaşa'ya yenilerek tüm umutlarını bitirmiş yani ahı gitmiş vahı kalmış V.Manisa'ya kendi evimizde şiddetle averaja ihtiyacımız olduğu bir maçta 10 dakkada 4 gol atmamız mı anormal?Lütfen cevap verin..V.Manisa ölmüş zaten,kendi evinde iddiasız Ankaragücü'ne yenilmiş,ligden düşmüş Kasımpaşa'ya yenilmiş,deplasmanda 11 haftadır galibiyet alamamış sadece 1 beraberlik alabilmiş GS'den 6 TANE FB'den 4 TANE YEMİŞ bir takıma averaja ihtiyacımız olduğu bir maçta 10 dakkada 4 gol atmamız mı anormal?Hepsini geçtim Uefa-İnter-Toto muhabbeti için kim riske alabilir maç almayı?Değmez buna..ayrıca bizim bu işlerde bezimiz olsa şuan bunları BJK ile tartışıyor olmazdınız çünkü BJK şampiyon olmuş olurdu..
En az faul yapmasına rağmen aleyhinde en fazla kart gösterilen takım Beşiktaş
En fazla kırmızı kart gösterilen takım yine Beşiktaş
Golleri sayılmayan,penaltıları verilmeyen aynı zamanda şampiyonluk rakipleri kollanan yine Beşiktaş..
Lütfen sözlerimize dikkat edelim..kim üçüncüymüş kim dördüncüymüş bu konulara girmiyorum çünkü umurumda değil hatta şampiyonluk da umurumda değil benim için ama bazı arkadaş şunu atlıyor,diyorlar ki Fb zaten ganatilemişti o zaman BJK ile Sivas'a bakınmalı dyorlar ama atladığınız yer Fb bu 3'lü averaj sayesinde 1 hafta öncesinden garantilemişti,eğer 4 takım aynı puana sahip olsaydı bu sefer 4'lü averaja bakılacaktı neyse dediğim gibi benim umurumda değil ha üçüncü olmuşuz ha dördüncü sadece şu "şike" söylentilerine değinmek istedim..
Tüm Yiğidolara sayıglar,başarılarınızın devamını dilerim.
|