Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Terimden hakeden formayı almıştır lafı hala dünkü basın toplantısında hafızamda yer aldı ve hatta hiç de çıkmayacak. Birinciside unutmadım Fenerin umursuzca bizi satması. Ama bu laf gerçekden çok komik düşününsene bu sene bu formayı hakeden giyecek lafı çok bariz bir hatadır. Ben sizlere bu sene hakedenlerden bir 11 ve hatta 18 kişilik kadro hazırlasam eminimki bu 11 Avrupa şampiyonasında dahada başarılı olur. Emre Aşıkmı haketti pehh... Yoksa sakat oynayıp oynamayacağı Hamitmi. Yoksa Askerlikden sıyırmak için dünyanın en zor ligi olan Yunanistana gidip en büyük kulübünde Larissa da top oynayan yaşlı Tümermi. Yoksa Kazım Kazımmı... Tolga Seyhanmı yoksa takımında kadroya giremeyip riske etmiyorum milli takımı için diye demeç veren Emre Belezoğlumu... Çok hakettikleri milli formayı giymişlerdir. Aslında o kadroda o kadar eksik varki Terim tamamlayamamış. Forvete bi Hakan Şükürü Orta Sahaya Tugayı ve Defansa da Alpayı almayı unutmuş. Bu da onun hatası ne yapalım. Fakat tüm dünya devlerinin peşinde koştuğu Bir Mehmet Topal ve Mehmet Yıldızı hangi kuvvet almadı. Sol bekde bu sene harika futbol oynayan Hayrettin ile Gaziantepdeki Bekir Stoperde hiç mi haketmedi. Aydın (Kayseri) diye bir defans oyuncun varken cam adam Gökhan Zan ne yapacak ki hoş oda ABD'de... Madem sen yaşlıları tercih ettin hani Yusuf oda yok... Ama doğruya onlar haketmedi o formayı giyemezler. Walla benim bu milli takıma hiç içim ısınmadı. Ya sizin?????
Saygılarımla...
|
Aynen katılıyorum. Hemde her kelimesine, bu sene ne ne Türk Milli takımına, ne G.Saray'a, ne Fener'e nede BeJeKe'ye benimde içim ısınmadı. Adaletin gücü ortaya çıkacaktır.
Ayrıca en başarılılar listesinde, Gol Pasında 13 asistle Mehmet Yıldız, Frikikten golde Mohammed Ali, En az gol yemede 15 maçta 10 gol ile Akın olmasına rağmen gözü kapalı hatta kör olan medya, basın, spor kamuoyu hiiç üzerinde durmuyor, onca başarılı futbolcularımızı sevgili Fatih Terim dahi görmüyor.
Peki öyle olsun... Bunun senesi de var. Görüşeceğiz hepinizle.
.