Bir takıma gönül vermek, o takımın renklerini sevmek, stadyuma gidip tezahürat etmek, mensubiyet duymak bağlanmak taraftar olmanın olmazsa olmazlarıdır.
Geçmişte buf forumda iki yazı yazmıştım;
İlki geçen sezon sonunda oynanan SS-GS maçı sonucunda mağlubiyetimizle sonuçlanan ve büyük ölçüde bize Avrupa kapılarını kapatan maç sonrası Sivas'ta yaşanan GS galibiyetine duyulan sevinç nedeni ile tepki oarak
Sivas'ta oturan Nişantaşı çocukları(?) şeklinde bir yazı idi...
Bu yazı sonrası bazı aklı evveller çıkıp beni FB li olmak ile itham ettiler. Zira Sivasspor galibiyeti FB ye yaıyordu. Ama gerçeğin öyle olmadığı bu sene geçen hafta İstanbul Kadıköy de oynanan FB-GS maçından sonra FB nin galibiyeti sonrası Sivas ımızda yaşanılan ve çıkan olaylar nedeni ile kaleme aldığım
Bülbül ötüşlü kanaryalar yazı ile ortaya çıktı.
Bu yazıları yazmamdaki amaç Sivas ta oturup da Sivasspor gibi bir takıma sahip olunduktan sonra başka takımlar tutulmasına tepki koymak ve Sivas ta taraftarlık bilincinin mensubiyet duygusunun artırılması gerekliliğine parmak basmak içindi.
Avatarımın altına bakılırsa yaşımın 36 olduğu görülecektir.
Ben Sivasspor Süper Lige çıktıktan sonra Sivassporlu olanlardan değilim.
Ben Sivasspor mahalli kümeye düşüp, tekrar yükselme gurubunda Trabzon Amatör, Tokatspor, Hopaspor ile dörtlü mücadele verdiği zaman dan Sivassporluyum....
Tekrar Diyarbakırspor ile hyati bir maç oynayıp üçüncü lige düşerken de Sivassporlu idim.
Üçüncü ligde yaklaşık 17 yıl mücadele verirken de Sivassporlu idim.
Burada Giresunsporla kışın ayazında en önemli maçımızı oynarken, yenmemiz gereken bir maçta 1-1 berabere kalmanın üzüntüsü içinde kahrolurkende Sivassporlu idim.
Nusret Akçaların, Yahya Küçükkılıçların, Mehmet Gürseslilerin, Yılmaz Göktürklerin başkanlık ettiği,
Tamerlerin, Özcanların, Hasanların, Ömerlerin, Fethilerin, İhsanların, geçmişte yakın zamanda da Nusretlerin, Niyazilerin, Yusufların, Gültekinlerin futbol oynadığı takımları bilen bir Sivassporluyum.
Bunları niye yazıyorum;
Yukarda bahsettiğim yazılarımdan ikincisi Bülbül ötüşlü kanaryalar yazısı forumda 15 yaşındaki bir Usta Yiğido(!) tarafından elştirildi ve neticesinde konu kilitlendi.
Demek ki burada usta olmak için kıstas foruma çokça yazı yazmakmış.
Zaman darlığı, geçim derdi gibi eften püften nedenlerle foruma girememenin bir ehemniyeti yokmuş buradaki zevat için.
Varsa yoksa mesaj sayısı...
Peki öyle olsun,
Sizi forumunuzla ve sitenizle başbaşa bırakıyor ve bu tutumuzdan ötürü yönetim anlayışınızı kınıyorum.