Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı
bakiyorumda burada baya havalara ucan arkadaslar var........
arkadaslar adamlar bu maci bize hediye eti,, gecen haftada aldigimiz 5-0 maglubiyeti korudu,, mac onlar icin önemli degildi ,,önemli olan, onlara turu atlamakti ,,,
anderlechti 3-1 kazandik diye havalara girmeyelim,, hepimiz maci ekranda gördük,, 4 macdan sonra bu sezon en iyi macimizi oynadik ama eksiklerimiz ginede cok !!!!! 3 tane transfer sart forvet,ortasaha,defans, sag kanadimiz cok zayif, ve lüzümsüz pass hatasi yapiyor topu kaptiriyoruz,,,ilk 20 dakika kosup terleyip press yapiyoruz ve sonrada nefes nefese kaliyoruz,,
1.esen martinin golü beni sasirti ondan sonra adamdan birsey gelmedi,,
2.agubetu hareketleri ile atikligi süperdi,, sag kanata bunun gibi 1 oyuncuya ihtiyacimiz var,, mehmet ide bunlarin ortasina aldinmi süper!!!
3.onur ve cihana ,,bu takimda oynamaya haklari yok diye düsünüyorum.
4.sag taraftaki defans oyuncusu sahada hakemlerinen cok tartisiyor,lüzumsuz yere faul ypiyor bunu hakemin biri kirmizi kartinan göndermesse bile penaltidan basimiza bela olacak, hayerttinin gücünde 1 de onun yerine birisi lagzim .
önümüzde trabzon maci var, kadronun otrup oturmadigi 4 gün sonra beli olacak ,, buruya yaziyorum...............
|