bu adamı ben gozumle gordm alisveris merkeznde ogluyla beraber yanmdaydi bilmiyorum syledikleri ne kdr dogru ama gercekten sivasta ... 1hafta olmstr gordm
Haberlerde yer aldığı gibi Pasheco ailesinin halen Sivas'ta oturmadığı, şu an İstanbul'da oldukları öğrenildi. Sergio'nun en son geçen hafta kulüple bir görüşme yapmak için kente gelip, daha sonra ayrıldığı bildirildi.
sadece bir kere görmek sivas ta olduğundan emin olmamız için yetmez. yukarıda da görüldüğü gibi yaklaşık bir hafta önce bir görüşme için geldiği yazıyor.
Yani adam 1 yıl boyunca antrenmanlara çıktı sakatlığıda yoktu ama sadece Fortis rövanşında fenerbahçe maçının son 15 dakikasında görev aldı maç eksiğine rağmen fenada oynamadı. Bence kulüp oyuncudan kurtulmak için alicengiz oynuyor.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı atrium58'a Teşekkür Ediyor...
TABIKI ÜZUCU BIR OLAY EGER DOGRU ISE...AMA NEDEN SIMDIYE KADAR CIKMADI BOYLE BIR HABER, SIVASSPOR BASARILIYKEN NEDEN BU HABER YOKTU?? SIVAS VE SIVASSPORU YIPRATMA POLITIKASI BUNLAR....
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ
YA Bİ GİT KAÇ KERE OYNADIN DA ADAMDAN WERİM ALACAN SAÇMA SAÇMA KONUŞUYOSUN ADAMI HİÇ İLK 11 DE OYNATMADIN 2 KERE SONRADAN OYUNA GİRDİ BU ADAM SEN NE VERİMİ BEKLİYON YA ALLAHINI SEVERSEN Bİ İŞLER DÖNMÜŞ AMA BİLMİYORUZ ANLAYAMIYORUZ + BURDA YORUMLARA BAKIYORUM NERDYSE HERKES İYİ FUTBLCU DİYO MADEM İYİ FUTBOLCU BOŞ YERE NEDEN TRANSFER PARASI WERELİM TEKRAR ALALIM SERGIO YU GERÇEKTEN PİŞMAN OLMAZ HİÇ KİMSE
Haberlerde yer aldığı gibi Pasheco ailesinin halen Sivas'ta oturmadığı, şu an İstanbul'da oldukları öğrenildi. Sergio'nun en son geçen hafta kulüple bir görüşme yapmak için kente gelip, daha sonra ayrıldığı bildirildi.
sadece bir kere görmek sivas ta olduğundan emin olmamız için yetmez. yukarıda da görüldüğü gibi yaklaşık bir hafta önce bir görüşme için geldiği yazıyor.
ya ben bu adam dogru soyluyor demedim zaten habere gore benm dedigim dogru bi hafta burdaydı diyor bnde o zmnlar gordum ama bu adamın altında araba fln vardı sasırdım neden burda diye zaten