Alman Kanalinda seyrettim Adam Türkiyeyi ve bilhassa Taraftari öve öve bitiremedi. Eeee baya bi Gururlaniyorsun bir Türk olarak Ama su Ersan Ilyasova var ya, nerden atsa Adam tutturuyor Helal olsun Hepinize. Nazar degmesin Final Insallah
12 dev adam robot gibi oynuyo su ******** abd yi de yenelim daha bisey istemiyorum ama once su sirplari yenek sonra adi abd yi ve sampiyon olak
henüz her şey bitmiş değil
konuşmak için erken
geçen yıl yenemediğimiz slovenyayı yunanistanı(hem de 35 yıl sonra) bu kez yenmeyi başardık
şimdi rakibimiz geçen yıl yendiğimiz sırbistan
onlar da ispanyadan gecen yılın rovanşını alarak rakibimiz oldular
zor bir maç bizleri bekliyor
bizden de rövanş almak isteyeceklerdir
temkinli konuşmakta her zaman fayda görüyorum
ev sahibi olmamızın ve rakibin zorlanarak buraya gelmesinin yorulmuş olmasının avantajlarını kullanmalıyız
tüm camiaya başarılar diliyorum ve yaşattıkları için teşekkür ediyorum
bu arada son 4e kalan takımların hepsi gruplarının birincisi
çeyrek finalde elenenlerin hepsi de gruplarının ikincisi olduklarını hattırlatmak istedim
bu TÜRKİYE2010un ne kadar çekişmeli kaliteli bir organizasyon olduğunu gösteriyor