Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: YAKIŞTIMI Kİ ? BİZLERE
Alt 09.11.2010, 00:02   #11
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: YAKIŞTIMI Kİ ? BİZLERE

BİZ PARA VERİP ONLARI DESTEKLİYOSAK VE ONLARN RUHSUZCA MÜCADELELERİNİ İZLEMEK ZORUNDA BIRAKILIYOSAK VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK O DESTEKLEDĞİMZ FUTBOLCULAR TONLARCA PARAYI CEBE ATMASINA RAĞMEN ALTLARNDA SIFIR MODEL ARABALARLA HİC BİSEY OLMAMIS GİBİ GEZİP TOZARKEN YÜZLERİ KIZARMIYODA BİZİM YÜZÜMÜZÜNMÜ KIZARMASINI BEKLİYOSUN??SİVASSPOR TARAFTARI BU TAKIMI 2 YILDIR DÜSME POTASINDA DOLASMASINA RAĞMEN HEP DESTEKLEDİ VE ARKA ÇIKTI..EE BİZİMDE Bİ SABRIMIZ VAR DİMİ TÜKENDİ SONUNDA VE BIÇAK KEMİĞE DAYANDI SİVASSPOR TARAFTARI GİBİ VEFAKAR TARAFTAR BASKA HANGİ TAKIMDA VAR SÖYLERMİSİN?BENDE KAMİL DİZDARA KATILIYOR VE ÇOK OLGUN Bİ TARAFTAR GRUBUNA SAHİP OLDUĞUMUZU DÜSÜNÜYORUM SONUNA KADAR..YAZIK BU TARAFTARADA EVİNİN EKMEĞİNDEN KESİP MAÇA GİDİYOSA BIRAKDA ISIKLASIN HAKEDİYOLARSA KÜFÜR ETSİN..EY RUHSUZLAR ALDĞINZ PARALAR NASIL GEÇİYOR BOĞAZINIZDAN CANINI DİSİNE TAKIP ÖLÜMÜNE SAVASAN ZİYA HARİÇÇ..HELAL OLSUN SANA ZİYA..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 00:14   #12
badger5858
Acemi Yiğido

52 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 badger5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence taraftar yaptıklarında sonuna kadar haklıydı. bence sadece kamanan çıkarken yuhalanmamalıydı. tek hatamız buydu bence.
ama bazı grupların skor 3-0 hala takımı desteklemeye çalışmasını anlamıyorum.
bu durum bülent bey 7 maçta 1 puan aldığı dönemde de vardı , hala devam ediyor. şimdi o zaman bülent diye bağıranlar şimdi en büyük bülent düşmanı (yönetim arkasından konuştu ya).... kardeşim bişeyler olumsuz giderken başarısızlığın arkasında durmaya çalışmak çok mantıksız.... bazı durumlarda destekten çok tepki vermek daha iyi olur bence...
badger5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badger5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2010, 00:15   #13
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Şimdi ne yapalım arkadaşlar siz söyleyin daha 5 dakika öncemecnun başkanın konuşmalarını izledim destek istiyorum tamam çok çektik hak etmiyoruz ama ne yapalım arkadaşlar vazmı geçelim lütfen yapmayın duygusallığı kenara koyalım mantıkla hareket edip destek olmaya devam edelim bizde sahip çıkmaz isek merak etmeyin kimse sahip çıkmaz o yüzden SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU SAHİP ÇIKACAĞI KİMSE yok elimizde bulunanlar ile idare edeceğiz artık bi müddet o zamana kadar da elimizdekilere destek olup yardım etmeliyiz herkesten herşeyden şanlı SİVASSPOR taraftarıdı. Yada olmadı isterseniz futbolcuları dışarıda kıstırıp dövelim olurmu çaremi sizce değil onun için ÖLÜMÜNE DESTEK HERZAMAN SİVASSPOR

SEVDİM SENİ BİRKERE
BAŞKASINI SEVEMEM
DELİ DİYORLAR BANA
DESİNLER DEĞİŞEMEM YİĞİDOM
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 00:26   #14
badger5858
Acemi Yiğido

hocam sen merak etme ne kadar kızsakta sonraki maçta yine tribünde oluruz ama bu ruhsuz adamlar topluluğuna bir ders vermeliyiz... çok etkili olacak bi protesto şekli bulmalıyız.. ne bileyim maç boyunca susalım yada onlar sahaya çıkınca sırtımızı dönelim , ya da güzel iğneleyici bir marş.. bu adamlar SİVASSPOR'un bizler için ne kadar öenemli olduğunu gösterelim... hiç olmadı eskişehirlilerin yaptığını yapalım ama bişeyler yapalım tepkimiz koyalım...
Alt 09.11.2010, 00:29   #15
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
badger5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence taraftar yaptıklarında sonuna kadar haklıydı. bence sadece kamanan çıkarken yuhalanmamalıydı. tek hatamız buydu bence.
ama bazı grupların skor 3-0 hala takımı desteklemeye çalışmasını anlamıyorum.
bu durum bülent bey 7 maçta 1 puan aldığı dönemde de vardı , hala devam ediyor. şimdi o zaman bülent diye bağıranlar şimdi en büyük bülent düşmanı (yönetim arkasından konuştu ya).... kardeşim bişeyler olumsuz giderken başarısızlığın arkasında durmaya çalışmak çok mantıksız.... bazı durumlarda destekten çok tepki vermek daha iyi olur bence...
bir kayseri bir karabük düşünün ligde rahatı yerinde...bu takımlar ard arda maçlar kaybetsin bilmem kaç hafta mağlubiyet alsın..işte o takıma tepkilerin en büyüğünü verebilirsin...o durumda muhtemelen takımları 10 veya 11 sırada olacaktır...ama Sivasspor takımın ligdeki yerini gorüyorsun bunun yanında bu ligde kolay takım olmadığını ve hepsinin üzerine bank asyanın adeta cadı kazanı olduğunuda gorüyorsun...bu takıma düşeceksede kalacaksada iş bitene kadar destek verilmesi gerekmezmi..her ne kadar kotü oynasalar dahi.....yapılacak en ufak bir tepkinin bana takımın pozitif anlamda ne kazandıracağını veya neler kaybettireceklerini sıralayabilirmisin....süper ligde cok büyük paralar donüyor..herkez bu kulvarda olmak ve burada yarışmak istiyor bu iş eskisi gibi değil artık...takımın hayati tehlike yaşadığı şu günlerde taraftardan kaynaklanabilecek en ufak bir sorun rus ruleti oynamaktan farksızdır gibime geliyor.her ne olursa olsun desteğe dewam etmek gerekir diye düşünüyorum...en azından sonunu grene kadar...en azından düzlüğe çıkana kadar şu düzlüğe bir çıkılsın ondan sonra tepkiler dile getirilsin şimdi değil...şimdi yapılması gereken çok daha nemli işler war...ligde kalabilmek gibi....saygılar...
Alt 09.11.2010, 00:40   #16
badger5858
Acemi Yiğido

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir kayseri bir karabük düşünün ligde rahatı yerinde...bu takımlar ard arda maçlar kaybetsin bilmem kaç hafta mağlubiyet alsın..işte o takıma tepkilerin en büyüğünü verebilirsin...o durumda muhtemelen takımları 10 veya 11 sırada olacaktır...ama Sivasspor takımın ligdeki yerini gorüyorsun bunun yanında bu ligde kolay takım olmadığını ve hepsinin üzerine bank asyanın adeta cadı kazanı olduğunuda gorüyorsun...bu takıma düşeceksede kalacaksada iş bitene kadar destek verilmesi gerekmezmi..her ne kadar kotü oynasalar dahi.....yapılacak en ufak bir tepkinin bana takımın pozitif anlamda ne kazandıracağını veya neler kaybettireceklerini sıralayabilirmisin....süper ligde cok büyük paralar donüyor..herkez bu kulvarda olmak ve burada yarışmak istiyor bu iş eskisi gibi değil artık...takımın hayati tehlike yaşadığı şu günlerde taraftardan kaynaklanabilecek en ufak bir sorun rus ruleti oynamaktan farksızdır gibime geliyor.her ne olursa olsun desteğe dewam etmek gerekir diye düşünüyorum...en azından sonunu grene kadar...en azından düzlüğe çıkana kadar şu düzlüğe bir çıkılsın ondan sonra tepkiler dile getirilsin şimdi değil...şimdi yapılması gereken çok daha nemli işler war...ligde kalabilmek gibi....saygılar...
hocam sende haklısın ama bu takıma geçen sene kaç gol yerse yesin ardından SİVASSPOR diye bağrına basanda bizdik. gerektiği zaman en büyük desteği yine bu taraftar verdi. ama durum ortada.. biz ne kadar desteklersek destekleyelim bunlarda hiç bir kıpırdanma belirtisi yok... artık bıçak kemiğe dayandı..geçen seneki gibi ankaraspor'la diyarbakır'da yok... yolun sonu hçok kötü gözüküyorr.. sen söyle artık nereye kadar destekleyecez bu ruhsuzları...
Alt 09.11.2010, 00:54   #17
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ali Selim düşüncelerıne katılmakla birlikte,bunlara bi uyarı verılmesı gerekıyordu,bunca zaman arkanızdayız dedikce beyfendılerın bı tarfları kalkmadı mı.Destekse yıne destek ama yerlerını bılsınler,bu camıaya hızmet edebılmek onların gorevıdır,ruhsuz olmaya hakları yok,kendılerını cekı düzen verdıler verdıler,aksı taktırde kımsenın kalbı İbb macındakı gıbı bı sahneye daha sahıt olamaz.Ts ye karsı alınan 6-1 lık yenılgı bıle bu kadar koymamısdı kımseye. gerekırse 10 yerız ama bı ıstek bı arzu gormek ısterız takımda!
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 04:26   #18
Bulut@ğlu
Yiğido

Bulut@ğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 Bulut@ğlu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu durumda olan bir takıma şuursuzca onursuzca uyuşuk uyuşuk futbol oynayan galip gelecek diye en çok umutlandığımız maçlardan mağlup ayrılan bir takıma tepki göstermeyecen. düzlüğe çıkmış üst sıralara yükselen başarılı olmaya başlayan bir takımamı tepki gösterecen. başarılı olan veya olmaya çalışan bir takıma kim tepki gösterir. yaa arkadaş bir düşün bu takım geçen sezonda aynı konumda idi ama bu kadar ezik futbol oynamadı hep kazanmaya çaılştı ama olmadı. bunada taraftarın laf ettiğni sanmıyorum ama bu sezon çok farklı gelenden 4 gidende 6 yedi çok rezil bir futbol var ortada nasıl tepki göstermeyecen. suçluya senin suçun yok dersen kol kanat gerersen daha çok suç işler. maçlara gitmek ayrı bir konu gideceksin ve sesini duyurup haddini bildireceksin onursuzca oynayan bir futbolcuyu destekleyip bağrına basamyacaksın..
Bulut@ğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 08:12   #19
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1644 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Ben bu takımı başarılı olduğu günlerde sevmedimki, ben bu takımı iyi gününde de kötü gününde de sevdim, çünki ben bu renge gönül verdim.Gelinen noktada içimiz yanıyor üzülüyoruz doğal olarak sitem etme hakkımızda var tabi,Fakat ben bu takıma gönül verdiysem sonuna kadar yanındayım.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2010, 09:52   #20
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

İBB yı alkıslayıp 5 dıye tempo tutan taraftarımızın mesajını almıslardır.
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bİzlere, yakiŞtimi