Cevap: Kupa'da Kuralar Çekiliyor
Sivas-Rize-Altınordu-Tuzla..Bundan iyi kura da olmaz herhalde..Zaten Rize ile görülecek bir de hesabımız var..Benim gönlümden geçen bu..4 Eylül Belediye nin başka grupta olmasını istiyorum...Kupa maçlarında eğer 2.,3. lig takımlarıyla eşleşirsek bu takımın oyuncuları mercek altına alınmalı;bilhassa Tuzla yı istedim;çünk bu takımda bir kaç tane genç ve yetenekli oyuncu var..Bu oyuncuları Sivas da canlı olarak statta izlemek istiyorum;kimbilir belki içlerinden 1-2 oyuncu devre arasında Sivasspora transfer bile olabilir..Geçmişte Pedriel i Giresun ile oynanan kupa maçında izlemiştik;Pedriel bize o maçta 2 gol birden atmış sonraki yıl ise Sivasspora trasfer olmuştu..Ahmet şahbaz da geçen yıl Ümraniye ile oynanan kupa maçında bize karşı oynamıştı;o maçta Ahmet sahanın en iyilerindendi..Sonrasında devre arasında o da sivasspora gelmişti...Aynı takımdan bir oyuncu da santraforları galiba şu anda Balıkesir sporun kadrosunda..Kupa maçları sivassporda oynayan yedek oyuncularımız,Musa Sinan,Pekin,Cihan,Ahmet Şahbaz ,Berk ,Ahmet Aras ,Batuhan için de çok önemli ;çünkü bu oyuncuları oynatarak ancak forma sokabiliriz..Şu anda oynamadıkları için R.Carlos sakatlık ve ceza durumunda kendilerine şans verdiğinde ilerdeki maçlarda belki de daha başarılı olup ilk 11 i zorlama şansları olacak...Unutulmaması gereken kupa maçları her zaman sürprizlerin olduğu maçlardır...Sivasspor bakalım kimlerle eşleşecek?
|