Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: FİYASKO
Alt 07.08.2006, 03:31   #11
baharözlü-yiğit
Yeni Yiğido

baharözlü-yiğit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 678 baharözlü-yiğit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: FİYASKO

adamlar onsenede bir apoyu asamadılar siz bir maçta sivassporu idam ettiniz ne diyelim sezon sonunda herşey belli olur
baharözlü-yiğit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 08:27   #12
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

geçen senelerde de yazmıştım gökhan bozkaya ve mehmet yıldız ancak 2.lig de top oynar diye.hakkı takımı yaktı birde kaptan olacak.adamın ayağını kıracak sanki bile bile takme atıyor.2 golüde onun yüzünden yedik.ayrıda seyirciyi tahrik etmeye ne hakkın var senin. cumhuriyet kupası maçında zaten belliydi 10 kişi sakarya bile bize 3 gol atınca dedim tamam bu iş.dünkü maçtada yine öyle 10 kişi kalan takımdan gol yiyoruz.ama hakemlerinde dört dörtlük maç yönettiği söylenemez.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 08:39   #13
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

çok kötüydük.özellikle yeni tranferlerimiz başarısızdı.birtek carvalho hariç.bizim kendi kadromuzda tolgadan iyi oynayacak sağbakemez var mesela cemcan.(Geiçen seneki GS maçı)solda serdardan iyi olan ilhan var,anderson sakatsa mehmetyıldız var,gökhandan iyi olan futbolcularımız var. EVET İLİGİN İLK MAÇI VE BEN SORUYORUM TAKIMI TEKNİK DİREKTÖR MÜ YAHIYOR Kİ EĞER YAPIYORSA BU SENE İŞİMİZ ÇOK ZOR.YOKSA BAŞKALARI MÜDAHALE Mİ EDİYORKİ EDİYORSA LÜKFEN MEMLEKETİMİZİN TAKIMI İÇİN SAYIN BAŞKANIMDAN RİCA EDEİYORUM ENGELLESİN.YOKSA GELECEĞİMİZ İYİ GÖRÜNMÜYOR.Takım kurarken adil olunmalı ve isme değil,kariyere değil perfonmansa bağlı kurulmalı.eğer performansta bu takım çıkıyorsa SİVASBPAROMUZUN 26 KİŞİLİK KADROSU RESMEN FOS VE İÇİ BOŞ.O ZAMAN KABUSSUZ BİR GÜNÜMÜZ OLMAZ.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
FİYASKO
Alt 07.08.2006, 08:43   #14
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen FİYASKO

Mr. Pecze ilk geldiği gün bir açıklama yapmıştı. Hücüm futbolu oynayacağız. Hani nerde, nasıl olacak bu iş. Önce defansın sağlam olsun, akabinde hücüm futbolu oyna.

Bir gol bulana kadar .ıçımızı yırtıyoruz. Defansımız ise sanki antreman maçı oynuyor. Hakkı anlaşılan geçen sezon ki gibi; takımı bir kurtaracak, bir yatıracak.

Defansımızın S.O.S verdiği hazırlık maçlarında ve Cumhuriyet kupası maçlarında ortada iken neden hala bir önlem alamadık, ilginç?

Mr. Lorant geçen sene ayrılırken, takımdan gideceklere ve kalacak olanlara ben karar vermedim gibi şeyler söylemişti.

İki gün sonra Mr. Pecze'de aynı şeylerden yakınırsa şaşmayalım.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
herşeyin sonu degil
Alt 07.08.2006, 09:06   #15
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen herşeyin sonu degil

Herşeyin sonu değil ama; önlem almak şart...

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: herşeyin sonu degil
Alt 07.08.2006, 09:38   #16
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 913 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: herşeyin sonu degil

her şey yoluna girer sivas camiyası güçlüdür ilk haftada morelleri bozmayalım haftaya belki telafi edecekler....
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 10:14   #17
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sahamız 3 maç kapansın görün bakalım siz o zaman.ayrıca bu sezon puan silmede var.gerçi kapansa daha iyi olur seyircili yenemiyoruz zaten.üstelikte olay çıkarıyoruz daha ilk maçta.puan durumuna bakarsınız beşiktaş,trabzon bile altımızda paniğe gerek yok.iyi bir kaç oyuncu alırsak bu iş olur.ama bu tolga denen adamı kim aldı çok merak ediyorum.bu nasıl 1.ligde top oynamış hayret.gerçi oynasa ne olacak samsunun hali belli kümde düştüler.abi küme düşen takımdan neden futbolcu alınır anlamıyorum.zaten iyi olsalar o takım küme düşmez.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 10:15   #18
ŞEREF
Yeni Yiğido

ŞEREF - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ŞEREF Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

geçlere niye şans tanınmadı. hani onlara yatırım yapılıyordu. bence pecze kendi derdinde. nasıl daha fazla kalırım diye uğraşıyor. bu adamla zor...
ŞEREF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.08.2006, 10:22   #19
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sivaslim58 Nickli Üyeden Alıntı
geçen senelerde de yazmıştım gökhan bozkaya ve mehmet yıldız ancak 2.lig de top oynar diye.hakkı takımı yaktı birde kaptan olacak.adamın ayağını kıracak sanki bile bile takme atıyor.2 golüde onun yüzünden yedik.ayrıda seyirciyi tahrik etmeye ne hakkın var senin. cumhuriyet kupası maçında zaten belliydi 10 kişi sakarya bile bize 3 gol atınca dedim tamam bu iş.dünkü maçtada yine öyle 10 kişi kalan takımdan gol yiyoruz.ama hakemlerinde dört dörtlük maç yönettiği söylenemez.
Sivaslım58 kardeşim Mehmet Yıldız , Gökhan Bozkaya dışında görüşlerine katılıyorum.
Mehmet Yıldız dikkat edersen 85. dakikada oyuna alınıyor o dakikadan sonra oyuna alınan insan ne kadar yararlı olabilir . Bu futbolcularımız hiç merak etme transfer edilenlerden kat be kat iyi oyuncular .

Hakkı'ya gelince hadi yanlışlıkla kendi kalemize gol attın,peki rakibe niye kasti tekme vuruyor ve takımı on kişi bırakıyorsun, transfer zamanı naz yapmasını ayak sürümesini biliyor, bu kırmızı kart lık hareketi yüzünden bence yönetim tarafından da para cezasına çarptırılmalı.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Warning !...
Alt 07.08.2006, 10:29   #20
K4r_Tugrul
Yiğido

104 Mesajına 397 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 K4r_Tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Warning !...

Adamlar bizi tonga ya getiriyor.Bizde aldanıp işte bu durumlara düşüyoruz.Lütfen kimsenin tongasına düşmeyelim.Yoksa sonumuz hep böyle olur.Olan hep işte bizim gibi suçsuz SİVAS'lılara olur.Ama diğre takımın hiç umurunda değil.Çünkü adam hakemi arkasına almış daha ne yapsın.Şike ile lig bitiriyorlar.Lütfen kendimize hakim olalım.ALLAH SONUMUZU HAYIRLI EYLASİN.Amiiin
K4r_Tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır