Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
stankunun fiyatı nedir attığı gol ne kadardır elmanderin fiyatı nedir attğı gol nekadardır oureşma nekadardır ne vermiştir bienvenü fiyatı nekadardır fb ye ne vermiştir PEDRİEL ne kadar eder sivasspora nevermiştir bunlara bakarsak çok faydalı oyuncu aldığı parayı sonuna kadar hakeden oyuncudur geçen sezon ligde kalmamızda emeği çoktur busene sakatlık geçirdiği halde 9 gol atmıştır çok basit goller kaçırsada ben seviyorum enazından sahada elinden geleni yapıyor sadece sandroya hakkımı helal etmiyorum
|
Şuana kadar Pedriel için yapılmış en gerçekci yorumu yapmışsın. Tebrik ederim arkadaşım. Pedriel Sivasspordan aldıgı parayı son kuruşuna kadar haketmiştir. Hem anlamıyorum yedek kalmayı dahi sorun etmeyen, oyuna girdiginde elinden geleni veren ve hep hazır olan (yedegim diye kilosunu filan salmadan, her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutan) ve maliyeti düşük olan bi futbolcunun satılmasını beklemek, istemek ne kadar mantıklıca hala çözemedim. Hep diyorum Futbol şehri degiliz! Seyircimizin cogu hayal aleminde yaşıyor. Burda transfer dönemi kimler alınsın denildiginde Di Natale diyecek kadar uçarı düşünceleri olan arkadaşları bildigimizden Pedrielin yollanmasını istemeleri pek anormal gelmiyor
Dogruya eger Di Natale geliyorsa Pedriel gitsin!