--->: YASİR ELMACI
Arkadaşlar.
Atıp tutmayın. Maçların hiç birini kaçırmayan (epey bir deplasman dahil) biri olarak açıkça söylüyorum ki:
Bir arkadaşında dediği gibi Yasir arada kaynamıştır, yerine başkası olmadığı için oynamıştır, tüm maçlarda pozisyon hatası yapmıştır, orta sahada asla topa basmamış, aldığı topları olumsuz kullanmıştır, hep arkadaşları ile kavga etmiş, bir maçta kaptanına bile kafa tutmuştur.
İkinci yarıda ki Sivassporun maç taktiğini, attığımız golleri, pozisyonları bir gözden geçiriniz. Özetleyeyim:
Hep dışarıda maç aldık, uzun süre içerde maç bile kazanamadık.
Defansdan çıkarılmış uzun toplarla Balili ve Mehmet'le kontra atak golleri bulduk. Deplasmanda üzerimize gelen rakibi karşılayacak orta saha olmadığı için, rakip kalemize kadar geliyordu ve defansa çekilmiş takımımızın defansından çıkan topları konta atak oluyordu, orta sahanın yani Yasir'in hiç katkısı yoktu.
İçerde neden atamıyorduk. Çünki içerde rakip defansda idi bizim uzun toplarımız işe yaramıyordu, orta sahadan pozisyon hazırlamamız gerekiyordu, bunu kim hazırlayacaktı orta saha yani kim Yasir. Ama yapmıyor yapamıyordu. Hücuma katkı sağlayamıyor hücum oyuncularımızı pozisyona sokamıyordu (son haftalara doğru Colossimo ve Gürhan bunu az buçuk yapmaya başlamıştı ama colosimo gitti). Rakip takım hücuma kalktığında ise orta saha ortada karşılayamadığından rakip kolayca bizim kaleye gelebiliyordu. Dikkat edin hep Yasir'in alanında geçen toplarla gol yemişizdir. Gürhan gol de attığı halde kendi bulunduğu alanı hep iyi korumuş onun alanından orta sahada rakip pozisyon yaratamamıştır.
Hakemle oynuyordu ve maçlarda hakemleri hep alehimize çeviriyordu. Kendi gözlerime kaç defa rakibe gereksiz fauller yaptığını hamekle gereksiz ce didiştiğini gördüm
Sivassporu artık sevmiyordu. Lütfen adil ce izleyin Cem Can, Mehmet, Hayrettin, Gürhan nın koşması canla başla savaşmasının ne kadarını gördünüz Yasir'de. Valla billa ben hiç görmedim, hep gezdi hep topu izledi, hep alanını kapamadı.
Özetle ruhu olmayan bir oyuncudur ve ruhu ile canla başla oynayan diğer oyunculara (hatta yabancılara bile) yakışmamaktadır. Derhal defedilmelidir.
Saygılarımla...
|