Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Alındığım bir konu yok ...anlaşmaya çalışmaya bir gayretimde yok...Ben sizinle haklı olduğum bir konuda anlaşmaya olağanüstü bir gayret gösterdim zaten...Zaatialiniz buna tenezzül etmediniz...Bu konudada size sezenişim yok bunu bilesiniz..Bir beklentimde yok..Bunu uzatmayalım ...Burada bana üstten yorum yapma gibi söylemlerle karşılaştığımda ben üstten yorum yapmamıştım (sizinle alakalı değil ) ...Sizin söyleminiz bilgiye dayalı olmadan tamamen üstten yorum yapmaktır...Bahsettiğiniz zemin dünya standartlarında bir zemindir...Daha önceki yorumlarımda ısrarla bu zemin Sivasa uygulansın diye istekte bulunmuştum..Şimdi bu standartlarda bir zeminin kriterlerini öğrenmeden ''patates tarlası derseniz'' buradaki bir çok insanı yanlış yönlendirirsiniz...Benim bizim stadın zeminini övmeye ön plana çıkartmaya niyetim yok...Bu zemin patates tarlasıysa normal zeminlerde hasat üst noktaya çıkar...Beni ilgilendirmez ben en iyisini isterim diyorsanız emin olunuz bunu isteyen tek kişi siz değilsiniz...Herkez bunu çok istiyor...
|
Kavga etmeyin siz GARDAŞsınız
En güzel bizim stad.. Zemin bozulursa da yenisini yaparız.. Problem yok..